Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για τις 300 προσλήψεις ειδικών φρουρών χωρίς ΑΣΕΠ - Ποια τα κριτήρια

Την έγκριση του γενικού λογιστηρίου του κράτους για την πρόσληψη 300 ειδικών φρουρών χωρίς ΑΣΕΠ, περιμένει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Οι ένστολοι, αφού πρώτα περάσουν την βασική εκπαίδευση και ορκιστούν, στη συνέχεια, θα διατεθούν στην Ελληνική Αστυνομία. Αναμένεται να τοποθετηθούν σε ευπαθείς στόχους και στα Αστυνομικά Τμήματα όλης της Ελλάδας.

Ποια είναι τα κριτήρια;

  • Στην προκήρυξη στην οποία αναμένεται να έρθει από μέρα σε μέρα οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής εσωτερικού ή εξωτερικού και να μην έχουν ξεπεράσει το 28 έτος της ηλικίας τους.
  • Να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση διαπιστούμενη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για τη σωματική ικανότητα των υποψηφίων των σχολών Στρατού Ξηράς (κατεύθυνση Όπλων) κατά τα οριζόμενα στο ΠΔ 11/2014 (ΦΕΚ Α’ -17) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
  • Να μην φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) στο σώμα τους η οποία: α. είναι και με την ενδυμασία (θερινή και χειμερινή σχολή) εξωτερικά εμφανής β. οι σχετικές απεικονίσεις ως εκ του περιεχομένου τους, είτε την επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου είτε προκαλούν κατά τρόπο ο οποίος δεν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντα τους.
  • Να έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου.
  • Να έχουν ανάστημα (άνδρες και γυναίκες) τουλάχιστον 1,70μ χωρίς υποδήματα κλπ.

9 σχόλια:

  1. Φτάνει ρε, το ξεφτιλίσατε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεραστίων διαστάσεων βύσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδικοί φρουροί με μετάθεση σε πολιτικούς η σε καμιά πόλη. Και μετά λέμε για φύλαξη στα σύνορα. Ουστ κοπριες γεμίσαμε δημόσιους υπαλλήλους που δεν προσφέρουν τίποτα. Αααχ και να μην ξεχάσουμε τους ρωμα κόβουν βόλτες και μπενοβγαινουν στα σπίτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα προσόντα που πρέπει να έχουν,γαλάζιο παρόν και μέσον με γαλάζιο παρελθόν,όλα τα άλλα που αναφέρονται είναι για την επιλογή των πιο ΑΞΙΩΝ από τους άξιους. Οι υπόλοιποι θα χάσετε χρόνο κάνοντας τα χαρτιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αύξηση κομματικής συσπειρωσης λέγεται, ιδίως αν στα κριτήρια πρόσληψης υπάρχει συνέντευξη υποψηφίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη τους θελουν γυμνασμενους και λεπτους να υποθεσω. Οπως οι στρατιωτικοι υπαλληλοι. Και να ειναι δραστηριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ