Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έμπρακτη στήριξη της Πιτσιάς Α.Ε. στο 53ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Το καλοκαίρι έφτασε και το 53ο Φεστιβάλ Ολύμπου μας υποδέχεται με μια ποικιλία από εκδηλώσεις, που θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο της

μουσικής, του θεάτρου και της τέχνης. Το Φεστιβάλ, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου , συνδιοργανωτές είναι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης Προβολής (ΠΟΤΑΠ) και γίνεται με την υποστήριξη των Δήμων Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου, Πύδνας-Κολινδρού και του Επιμελητηρίου Πιερίας, θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 14 Σεπτεμβρίου, φιλοξενώντας πάνω από 40 πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Την έμπρακτη στήρξή της στη μεγάλη αυτή διοργάνωση δείχνει η Πιτσιάς ΑΕ, η οποία στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των διοργανωτών για επιτυχή ολοκλήρωση του φεστιβάλ.

«Στην ΠΙΤΣΙΑΣ Α.Ε. πιστεύουμε ακράδαντα, πως το Φεστιβάλ Ολύμπου αποτελεί το πολιτιστικό διαμάντι του Πιερικού καλοκαιριού.

Προσωπική πεποίθηση του Διευθύνοντα Συμβούλου κ Κώστα Πίτσια αποτελεί η συμβολή του θεσμού στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου και η ποιοτική υπεραξία που προσφέρει στην Πιερία.

Για το λόγο αυτό, η ΠΙΤΣΙΑΣ Α.Ε. στηρίζει έμπρακτα τον θεσμό εδώ και χρόνια και θα συνεχίσει να το στηρίζει, γιατί είναι πάγια προσωπική θέση της διεύθυνσης πως ο πολιτισμός αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης κάθε τοπικής κοινωνίας», αναφέρουν σε δήλωσή τους οι ιθύνοντες της εταιρείας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ