Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ο ηλικιωμένος που έσερνε σκύλο με το αγροτικό του

Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα - ενόψει της προκαταρκτικής εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη - αφέθηκε ο 84χρονος που συνελήφθη σε περιοχή έξω από τη Βέροια, επειδή έδεσε στο αγροτικό του αυτοκίνητο ένα μεγαλόσωμο σκυλί και το έσερνε καθώς το όχημα βρισκόταν σε κίνηση.

Περαστικός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την συγκεκριμένη ενέργεια, αναρτώντας το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με βάση το υλικό αυτό ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία, σε συνέχεια της οποίας ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας.

Ο εισαγγελέας αποφάσισε να αρθεί η κράτησή του, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα και να περιληφθεί στη δικογραφία το πόρισμα από την κτηνιατρική εξέταση, για να αποφασιστεί στη συνέχεια η ποινική του μεταχείριση.

Από το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν προκύπτει εάν το σκυλί ήταν εν ζωή ή νεκρό, κάτι που θα προκύψει από την κτηνιατρική εξέταση.

Ο 84χρονος, κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι το ζώο ήταν ιδιοκτησίας του κι ότι το βρήκε δηλητηριασμένο σε κτήμα που διατηρεί, οπότε αποφάσισε να το μεταφέρει με τον παραπάνω τρόπο σε σημείο όπου το εγκατέλειψε, υποδεικνύοντας στις Αρχές το μέρος.

Πηγή

14 σχόλια:

  1. Ο κύριος που βιντεοσκοπουσε γιατί δε σταμάτησε τον ηλικιωμένο να βοηθήσει το άτυχο ζώο?Γνωρίζει ότι η βιντεοσκόπηση απαγορεύεται? Την προδοσια όλοι την θέλουν.Αλλα τον προδότη κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προδοσία είναι βρε μπούφο όταν πρόκειται για τέτοιο συμβάν; Τι κουτός μπορεί να είσαι για να σε νοιάζει περισσότερο αυτό από το ότι αυτός ο βρωμόγερος αλονίζει ελεύθερος;

      Διαγραφή
    2. Για πες μας εσυ πως θα τον σταματούσες;;;;

      Διαγραφή
    3. Τι άλλο τραγικο θα διαβάσουμε,αν δεν ήταν ο κύριος-Α που βιντεοσκοπησε το σκηνικό, όλο αυτό θα περνούσε έτσι.
      Είσαι συνένοχος που λες τέτοιο πράγμα ,για ποια προδοσία μιλας; συνελθε αμυαλε

      Διαγραφή
    4. Ποιος σ είπε ότι απαγοητεύεται η βιντεοσκόπηση σε δημόσιο χώρο???κ ειδικά όταν πρόκειται για καταγραφή αποδεικτικών στοιχείων του κακουργήματος?!!!

      Διαγραφή
  2. Γιατί το ζώο ήταν νεκρό από πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι καλά που ήταν αυτή που τράβηξε το βιντεο και βγήκαν όλα στην φορά,αλλιώς αυτός θα το ξανά έκανε, μη γράφετε οτι βλακεια σας κατεβαίνει στο κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λέτε κύριε; Προφανώς είναι ψυχασθενής ο ανάλγητος άνθρωπος/τέρας; Ποιος μπορεί να τα βάλει μαζί του; Ο ανθρωπος που κακοποιεί ζώα πολύ εύκολα κακοποιεί και ανθρώπους. Και πολύ καλά έκανε κ βιντεοσκόπησε το κακούργημα, γιατί έτσι θα διαλευκανθεί το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως εγώ έχω προσωπική εμπειρία από άνθρωπο που στα παιδικά του χρόνια κρέμαγε γάτες όχι μία γάτες και τις έβαζε φωτιά ζωντανές. Τώρα είναι διαπρεπής καθηγητής Πανεπιστημίου. Αλλού είναι το θέμα. Εύκολη η καραμέλα του δήθεν.

      Διαγραφή
  5. Αδικαιολόγητο και βάναυσο το αδίκημα. Αλλά μήπως ο 84χρονος δεν μπορούσε να το φορτίσει στην καρότσα λόγο του βάρους και του μεγέθους του σκύλου,που ήταν νεκρός, ώστε να το μεταφέρει;. Δεν ξέρω, λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μισή από εσάς που τρελενεστε για τα ζώα έχετε φτάνει στο επίπεδο της κτηνοδιας. Έχετε χάσει το νόημα της ζωή σας και έχετε περάσει σε άλλο λεβελ τα εγκεφαλικά σας κύτταρα. Τα ζώα είναι απλά για συντροφιά και συνυπάρχουν μαζί μας. Εσείς όλοι οι φιλοζωη έχετε βάλει τα ζωα πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Τα βίντεο που ανεβάζετε δεν μου λένε τίποτα. Έχω τύχη περιστατικό τέτοιο και σταμάτησα και πρόλαβα το κακό. Ψεφτο φιλοζωοι του πληκτρολογίου έχετε κουράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η απόλυτη δικαίωση στις αναρτήσεις μου πιο κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάτος πάλι,
      βρε με το θεό μιλάς.
      Κατάλαβες τι έγινε;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ