Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο! Χωρίς νερό η... μισή Βέροια


Τα συνεργεία που εκτελούν εργασίες για το φυσικό αέριο στην Μητροπόλεως χτύπησαν αγωγό


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γνωστοποιεί στους καταναλωτές και πελάτες της ότι, σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου θα γίνει έκτακτη διακοπή νερού έως τις 15:00 στο κέντρο της Βέροιας, λόγω έκτακτης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής. Η βλάβη έγινε απο τα συνεργεία που εκτελούν τις εργασίες για το δίκτυο φυσικού αερίου στην οδο Μητροπόλεως.

Θα καταβληθεί προσπάθεια όλες οι εργασίες αποκατάστασης να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να δοθεί το νερό γρηγορότερα.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση.

Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν, χωρίς δική της ευθύνη.

30 σχόλια:

  1. αν δεν εχεις ευθυνη εσυ ΔΕΥΑΒ εχει τοτε ο εργολαβος οποτε εσυ πρεπει να ζητησεις αποζημιωση εστω και δικαστικως την οποια αποζημιωση θα την παρεχεις στους καταναλωτες πελατες σου που επηραστηκαν με μειωση του παγιου στον επομενο λογαριασμο εστω και κατα 10 λεπτα ανα παροχη, μου ειναι αδιαφορο το ποσο, σημασια εχει οτι πρεπει να καταλαβετε ολοι σας εργολαβοι και ΔΕΥΑΒ οτι οταν κανετε την μα.... θα αποζημιωνετε τον πολιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εταιρεία έχει τα σχέδια , έχει επικοινωνία με την ΔΕΥΑΒ , ενημέρωση τον πολίτη Βεροιώτη . Η λογική των έργων λέει , ότι θα πρέπει να υπάρχει υπάλληλος επίβλεψης από την ΔΕΥΑΒ ......με κόστος του κόστους έργου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος δεν έχει καμία σχέση με τα έργα φυσικού αερίου........ρε πάτε καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ δεν παίρνει "θέση".......
    Ο Δήμαρχος, με αφορμή τα παράπονα που ακούει από τους πολίτες για τα έργα εκσκαφής από την εταιρεία φυσικού αερίου, που τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει στο κέντρο της πόλης, δημιουργώντας πολλά θέματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, στην διέλευση των πεζών, στη φασαρία, την σκόνη και ό,τι συνοδεύει τέτοιου μεγέθους εργασίες, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως, αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ.
    ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πώς να συγκεντρώσουν οι κάτοικοι τις απαραίτητες ποσότητες νερού όταν η ανακοίνωση βγήκε μετά τη διακοπή , η οποια ήταν εντελώς ξαφνική; Μας δουλεύουν ;
    Επίσης η Δευαβ δεν έχει ευθύνη, οκ, ο Δήμος δεν έχει ευθύνη για την ταλαιπωρία, οκ, άρα ας παραδεχτούμε ότι είμαστε ενα ξεφραγο αμπέλι που ο καθένας κάτι ο,τι θέλει χωρίς συνέπειες . Ας απειλήσουν όμως με μηνύσεις ο Δήμος και η Δευαβ μπας και αρχίσει η εταιρεία να σέβεται τους πολίτες , τους οποίους άλλωστε κάποια στιγμή θα θελησει να τους κάνει πελάτες της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η βλάβη έγινε αλλά οι αγωγοί δεν άδειασαν αμέσως, έτσι πρόλαβα να μαζέψω λιγο νερό για πρόταση.

      Διαγραφή
  7. Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην κυψέλη όταν περνούσαν πέρσι οπτική ίνα 2 ημέρες κοβόταν το νερό γιατί χτύπησαν σωλήνα και μια εβδομάδα δεν είχαμε τηλέφωνο σταθερό και ίντερνετ γιατί κατά λάθος έκοψαν και τα καλώδια τηλεφωνίας. Επίσης να σας θυμίσω πέρσι που έσκαβαν την Μητροπόλεως πάλι έκοψαν καλώδιο της ΔΕΗ και έμεινε το κέντρο χωρίς ρεύμα

    Αναρωτιέμαι λοιπόν τώρα που θα ρέει φυσικό αέριο στους αγωγούς όλα αυτά τα φυντάνια που βάζουν ένα εκσκαπτικό και σκάβει τι ασφάλεια θα υπάρχει; Θα μαζεύουμε νεκρούς από τα χαλάσματα και οι διοικούντες θα λένε πως δεν είναι δικιά τους ευθύνη;

    Πάμε και όπου βγεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτε καν να ενημερώσει ο δήμος ότι έγινε διακοπή παλιά φώναζε και κάποιο αυτοκίνητο Ελλάς το μεγαλείο σου ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιλάμε για ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντροπή τους σπάσαμε αγωγό καλά να πάθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ανικανότητα στο μεγαλείο της! - ομολογία αποτυχίας και της ΔΕΥΑΒ! Για λύπηση οι πολίτες αυτής της πόλης, ήμαρτον πια! Θυμομαστε που η ΔΕΥΑΒ τρυπούσε στο ίδιο σημείο 5 ή και παραπάνω φορές στα έργα ύδρευσης! Δεν εμπέδωσαν ακόμη την ευύνη που έχουν; Αγανάκτηση σκέτη με όποιον κι αν μιλήσεις δίπλα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε τι γέλιο... Μαζέψτε νερό λένε, μισή ώρα μετά την διακοπή! Ανίκανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν πρόκειται να βάλω φυσικό αέριο, μόνο όταν απαγορεύσουν το πετρέλαιο , τότε θα βάλω αντλία θερμότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αστειο θα ηταν αν δεν χτυπουσαν αγωγο και αυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μέχρι και θάλασσα μας έφερε ο Κούλης στην Βέροια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μέχρι τις 3 είναι 4 ακόμα έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καποιοι αλλοι στη Μητροπολεως πριν 1-2 χρονια θα σκοτωνόταν οταν χτυπήσαν καλωδια τις ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά ποιος είναι ο υπεύθυνος ρε παιδιά,υπάρχει κανείς η όλοι οι ανεύθυνοι μαζεύτηκαν σε Δήμο,ύδρευση, φυσικό αέριο κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο δήμος δεν έχει ευθύνη για το τι γίνεται μέσα στον δήμο???? Θυμήθητε το στις επόμενες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άχρηστοι,
    Για άλλη μια φορά ακόμα,
    Μέχρι την επόμενη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε αυτή τη χώρα δεν είναι κανένας υπεύθυνος, α ρε κατάντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και αν την άλλη φορά που ο νέος αγωγός φυσικού αερίου θα είναι γεμάτος με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και αν την άλλη φορά που ο νέος αγωγός φυσικού αερίου θα είναι γεμάτος με αέριο και καταλάθος ένας άλλος ανεύθυνος εργολάβος πέσει πάνω στον αγωγό αερίου,τι θα γίνει;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ελπίζω αυτή την φορά σε αυτόν τον αγωγό φυσικού αερίου να έχουν χαρτογράφηση του,για το που ακριβώς είναι και όταν θα σκάβουν οι άλλοι να μην πέφτουν πάνω και κάνει "Μπαμ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν κάνει έκρηξη το φυσικό αέριο, μόνο φλόγα δίνει αν βάλεις φωτιά

      Διαγραφή
  26. Τώρα που θα μπει και το φυσικό αέριο, δεν θα μείνει τίποτα στη Βέροια, όλο εκρήξεις θα έχουμε, με τις εκσκαφές κάθε τόσο. Έχει να πέσει οικοδομικό τετράγωνο που θα πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ