Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ με 4 υποψηφίους Προέδρους - Νέες κάλπες θα στηθούν στην Ημαθία

Εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις 6 και 13 Οκτωβρίου πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κ.Ε του κόμματος, κάτι που αποδέχτηκαν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος και Μιλένα Αποστολάκη. θα ριχτούν στην μάχη του σταυρού για να αναλάβουν την θέση του Προέδρου. Θεωρείται πολύ πιθανή και η διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων. 

Τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος θα πάνε στις κάλπες και θα ψηφίσουν τον αρχηγό της αρεσκείας τους. Κάλπες θα στηθούν και στους τρεις δήμους της Ημαθίας (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια). 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, θα στηθούν πάνω από 10 εκλογικά τμήματα στο νομό μας, έτσι ώστε και οι πολίτες απομακρυσμένων περιοχών να έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν στις κάλπες. Άραγε τι θα ψηφίσει η Ημαθία;

1 σχόλιο:

  1. Το Ροκφέλερ foundation , αποσύρει τον Κούλη και ετοιμάζει αυτούς εδώ που βλέπετε από συριζα και μπασοκ.... Πρέπει να αφυπνιστουμε και να τους πούμε άι σιχτιρ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ