Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έγινε άγαλμα στην «OPAP Arena» ο Μίμης Παπαϊωάννου

Αυτό που υποσχέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης έγινε πράξη... Πλέον στον περιβάλλοντα χώρο της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» υπάρχουν τα αγάλματα των θρύλων της ΑΕΚ, του τεράστιου Κώστα Νεστορίδη και του μεγαλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή με καταγωγή από τη Νέα Νικομήδεια, Μίμη Παπαϊωάννου.


Τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων έγιναν χθες στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» παρουσία τόσο του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και του νυν ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου.

Πολύς κόσμος ήταν εκεί. Παλαίμαχοι, φίλοι της ΑΕΚ και φυσικά, όπως προαναφέραμε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δίπλα στον Μάριο Ηλιόπουλο. Εκεί φυσικά και οι οικογένειες των δύο μεγάλων άσων!


Η σύζυγος του Νέστορα συνοδευόμενη από τους γιους της τράβηξε το σεντόνι και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε η αποκάλυψη του αγάλματος του μεγάλου Κώστα Νεστορίδη. Κατόπιν συγκινημένη η οικογένεια του Νέστορα κι αφού νωρίτερα είχε κοντοσταθεί λίγα λεπτά και απολάμβανε το άγαλμα, πήγε στους Μελισσανίδη και Ηλιόπουλο και τους ευχαρίστησε. Αμέσως μετά το ίδιο έγινε και στην αποκάλυψη του αγάλματος του Μίμη Παπαϊωάννου.


Μελισσανίδης: «Με αυτούς μεγάλωσα, τους το είχα υποσχεθεί»

Σε μία άκρως συγκινητική ομιλία προέβη ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσίαση των αγαλμάτων των Νεστορίδη-Παπαϊωάννου.

«Να πω και εγώ και δύο λόγια, ήταν η τελευταία δέσμευση που είχα δώσει σε αυτούς τους δύο μεγάλους ποδοσφαιριστές», είπε ο Μελισσανίδης και πρόσθεσε: «Τους είχα πει ότι δεσμεύομαι πως όταν γίνει αυτό το γήπεδο, έξω απ’ αυτό θα μπουν δύο αγάλματα. Εγώ μεγάλωσα με αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές. Συμπτωματικά είναι και οι δύο Πόντιοι. Εγώ έγιναν ΑΕΚτζής από τον Κώστα Νεστορίδη».

Και καταλήγοντας είπε: «Και μακάρι στην συνέχεια έχουμε χώρο να μπουν και άλλα αγάλματα, έχουμε χώρο, του Θωμά Μαύρου, του Στέλιου Μανωλά, υπάρχουν και άλλα παιδιά».

«Μόνο η ΑΕΚ τέτοια ιστορία»

Στην ιστορία που έχει η ΑΕΚ ως ομάδα στάθηκε στην ομιλία του κατά τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων των Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος. «Μόνο η ΑΕΚ έχει τέτοια ιστορία», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλιόπουλος.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ