Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θλίψη στη Βέροια: «Έφυγε» ο γιατρός Θεόδωρος Πολυχρονιάδης


Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Θεόδωρος Πολυχρονιάδης. Γνωστός γιατρός της Βέροιας και μια εξέχουσα προσωπικότητα που αφήνει πίσω του μια πλούσια πολιτιστική και λογοτεχνική κληρονομιά.

Πολύπλευρος και ανήσυχος, είχε ασχοληθεί με πληθώρα τομέων πέρα από την ιατρική. Συμμετείχε στην τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, ενώ παράλληλα ήταν δραστήριος στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, όντας μέλος του πρώτου διοικητικού συμβουλίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και εν συνεχεία στο Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων Θεάτρου.

Εκτός από την επιστημονική και κοινωνική του δράση, ο Θεόδωρος Πολυχρονιάδης άφησε το στίγμα του και στον χώρο της ποίησης και της λογοτεχνίας. Η πολιτική του θέση και οι απόψεις του ήταν πάντα εμφανείς, όπως και η συνεισφορά του στον τοπικό τύπο μέσα από την αρθρογραφία του.

Ο veriotis.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

6 σχόλια:

  1. Ο καλύτερος γιατρός καλο παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Καλό ταξίδι στον καλύτερο γιατρό των παιδικών μου χρόνων...
      Νατάσα Καραφολα

      Διαγραφή
  3. Καλό ταξίδι γιατρέ , συλλυπητήρια στους οικείους ....Θεόδωρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ.ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗ Η ΠΑΛΑΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΘΟΔΩΡΕ ΘΑ ΜΕΙΝΗΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ. Α. ΚΑΝΔΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ