Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίτιμο μέλος του «Ευστάθιου Χωραφά» η Βανδή - Το «ΕΥΓΕ» του Συλλόγου της Πατρίδας

Συγχαρητήριο μήνυμα προς την τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, απευθύνει ο Σύλλογος Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς, έπειτα από την άρνησή της να τραγουδήσει σε συναυλία στη Σμύρνη καθώς οι διοργανωτές ανέβασαν πανό του Κεμάλ Ατατούρκ. 

Η ποντιακής καταγωγής τραγουδίστρια, Μαλέα - Μορφίδου όπως είναι το πραγματικό της επίθετο, δέχεται από το πρωί εκατοντάδες ανάλογα μηνύματα από ποντιακούς συλλόγους της χώρας μας για την στάση της αυτή.

Το μήνυμα του Δ.Σ. του «Ευστάθιου Χωραφά» αναφέρει:

Ε Υ Γ Ε ΣΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΟΥΦΙΔΟΥ (ΒΑΝΔΗ)

Ο σύλλογος μας την συγχαίρει για την ΓΕΝΝΑΙΑ στάση της, απέναντι στους απογόνους του γενοκτόνου των προγόνων μας. Όταν μάλιστα "κάποιοι" δεν σέβονται την ΜΝΗΜΗ των ΑΤΑΦΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ.

Αν ακούσουμε δε και τις τοποθετήσεις των εκεί δημοτικών αρχόντων και του κόσμου, μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις "περί αδελφοποιήσεων"; Και εκεί που άλλοι "δειλιάζουν" να κάνουν το καθήκον τους, η Δέσποινα ΤΟΛΜΗΣΕ κάνοντας αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας και κυρίως τα κόμματα. Ο σύλλογος απεφάσισε να τιμήσει για την πράξη της την Δέσποινα Μαρουφίδου (Βανδή) και να την κάνει Επίτιμο μέλος του.

3 σχόλια:

  1. Αχ αυτή η δημοσιότητα!!! Ενόψει και της έλευσης της λαίδης Αντζελας.......Τα έχετε ισοπεδώσει όλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικότερα δεν την ‘’πάω’’,αλλά τα συγχαρητήρια για την πρόσφατη στάση της είναι αναπόφευκτα!Μπράβο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στη Δέσποινα Βανδή! Εκεί που νιώθαμε πως όλα ισοπεδώνονται ήρθε αυτή η είδηση κ μας αναπτέρωσε το ηθικό, σε όλους τους Έλληνες! Συγχαρητήρια!
    Δεν ξεχνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ