Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Δημήτρη Ζερβουδάκη ξεκίνησε το «Naoussa Summer Festival 2024»


Με την συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2024 το «Naoussa Summer Festival 2024», του νέου φεστιβάλ που θεσμοθετεί ο δήμος Νάουσας, με στόχο να καταστεί η Νάουσα ένας ολοκληρωμένος ποιοτικός, τουριστικός προορισμός.

Να θυμίσουμε ότι τα έσοδα των συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Naoussa Summer Festival θα διατεθούν για τη χορήγηση επιδόματος για τη γέννηση κάθε παιδιού από ζευγάρια που διαμένουν στον Δήμο Νάουσας.

Το βράδυ της Παρασκευής, το θερινό δημοτικό θέατρο Νάουσας Μελίνα Μερκούρη γέμισε με κόσμο που απόλευσε μια εξαιρετική βραδιά με την αισθαντική φωνή του Δημήτρη Ζερβουδάκη. Γνώριμα κομμάτια όπως «Τα Ανείπωτα», «Γράμμα σε έναν ποιητή», «Σεντόνια δίχτυα», «Βαριά ποτά», αλλά και τραγούδια μεγάλων συνθετών και αγαπημένες επιλογές του Δημήτρη Ζερβουδάκη, χάρισαν στο κοινό μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, με τον κόσμο να χαρίζει στον καλλιτέχνη και την ομάδα του το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται απόψε Σάββατο 6/7 στις 21:00 στο δημοτικό θερινό θέατρο, με την συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου.

Δείτε φωτογραφίες του inaousa.gr:








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ