Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημήτρη + Σοφία να ζήσετε!


Ένας Βεροιώτικος καλοκαιρινός γάμος στον Πλαταμώνα
Ένας καλοκαιρινός γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 στον Πλαταμώνα. Δύο «δικά» μας παιδιά, ο Δημήτρης Τσιγγενόπουλος και η Σοφία - Θεοδώρα Πάσχου, ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Οικοδόμηση» στην οδό Εδέσσης, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους ενώνοντας τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.


Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Πλαταμώνα, καθώς το ζευγάρι ονειρεύτηκε τον καλοκαιρινό του γάμο σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο μέρος, κοντά στη Βέροια.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν δύο από τους πιο κοντινούς ανθρώπους τους, η αδερφή της Σοφίας, εκπαιδευτικός και τοπική σύμβουλος Βέροιας Ευγενία Πάσχου και ο εικαστικός Νίκος Τσιαπάρας.


Ακολούθησε δεξίωση στο Poseidon Palace στον Πλαταμώνα, με τους νεόνυμφους να διασκεδάζουν χορεύοντας μέχρι τα ξημερώματα με τους καλεσμένους τους.

Ο veriotis.gr εύχεται ολόψυχα στον Δημήτρη και τη Σοφία βίον ανθόσπαρτον. Να έχετε μια ζωή γεμάτη αγάπη, ευτυχία και αρμονία, να πορεύεστε πάντα μαζί με σεβασμό και κατανόηση και να στηρίζετε ο ένας τον άλλον στα όμορφα και στα δύσκολα.

Στους γονείς του ζευγαριού, Ελισάβετ Τσιγγενοπούλου, Τάσο Πάσχο και Κατερίνα Τσιαπάρα, ευχόμαστε να γεμίσουν οι καρδιές σας με περηφάνια και χαρά, καθώς βλέπετε τα παιδιά σας να χτίζουν το δικό τους μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες:








1 σχόλιο:

  1. Να σας ζήσουν τα παιδιά και ευτυχισμένα Τάσο & Κατερίνα .....Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ