Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε στο Κομνήνειο το καλοκαιρινό ποντιακό γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας


Συνεχίζουμε απόψε με Στάθη Νικολαΐδη και μια πλειάδα πόντιων μουσικών και τραγουδιστών

Ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2024 το διήμερο ποντιακό γλέντι που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι στο Κομνήνειο η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Χαράλαμπος Καπουρτίδης και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ενώ την βραδιά άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης.

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο κόσμος που γέμισε την πίστα και χόρευε σε ποντιακούς ρυθμούς μέχρι αργά το βράδυ, ενώ όλοι απόλαυσαν φρεσκοψημένα κρεατικά, κρασί και μπύρες, καθώς και ποτά από το bar που διέθετε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας.


Στη βραδιά παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης.

Το γλέντι συνεχίζεται απόψε με Στάθη Νικολαΐδη και μια πλειάδα δυνατών ονομάτων της ποντιακής μουσικής. 

Ώρα προσέλευσης 21:00 και είσοδος 5€


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ