Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε LIVE ποια αεροπλάνα πετούν πάνω από τη Βέροια

Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, υπάρχει μια καταπληκτική εφαρμογή στο διαδίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο όλες τις πτήσεις που πετούν πάνω από την Βέροια και γενικά από και προς την Ελλάδα. 

Αυτή η εφαρμογή ονομάζεται blackstate.gr και προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να παρακολουθούν την κίνηση των αεροσκαφών ζωντανά. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες όπως το ύψος πτήσης, την ταχύτητα, τον τύπο του αεροσκάφους και την προέλευση και τον προορισμό κάθε πτήσης. 

Μ' αυτόν τον τρόπο, οι λάτρεις της αεροπορίας και οι περίεργοι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τις πτήσεις που περνούν πάνω από την περιοχή τους. Είτε πρόκειται για εμπορικές πτήσεις είτε για ιδιωτικά αεροπλάνα, η συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, κάνοντας την παρακολούθηση των πτήσεων πιο προσιτή και συναρπαστική από ποτέ.

6 σχόλια:

  1. Αυτά που ψεκάζουν πάνω από τά σύννεφα και κάνουν τροποποίηση του καιρού τά δείχνει η μήπως όχι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείχνει και αυτά με το τσιπάκι 666 στα εμβόλια και τα άλλα που αποδεικνύουν ότι η γη είναι επίπεδη.

      Διαγραφή
  2. Μπες στο site ψεκασμενοι.gr και θα τα δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό μάλιστα!!! Είναι είδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πηδηξτε να τα πιάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ