Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

COGREXPO S.A.: Συστάθηκε η εξαγωγική εταιρεία με πρωτοβουλία της ΕΘΕΑΣ

Eκδόθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, η ανακοίνωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη σύσταση της εξαγωγικής εταιρείας με την επωνυμία «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ Α.Ε.».

Ο Πρόεδρος της εξαγωγικής εταιρείας και Αντιπρόεδρος της ΕΘΕΑΣ, κ. Χρήστος Γιαννακάκης, δηλώνει πως η παρούσα είδηση αποτελεί το έναυσμα για την έναρξη των εργασιών, που θα συνδράμουν στο μεγαλόπνοο εγχείρημα, προσδίδοντας στα ελληνικά συνεταιριστικά προϊόντα την υπεραξία, που τους αναλογεί, εδραιώνοντάς τα ακόμη περισσότερο στον παγκόσμιο χάρτη της αγοράς.

Η σημαντική και κρίσιμη κίνηση των Αγροτικών Συνεταιρισμών-μελών της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ.) να προβούν στην ίδρυση εξαγωγικής εταιρείας, αποτελεί αφενός μια καινοτόμο ιδέα κι αφετέρου μια στρατηγική κίνηση, η οποία μακροπρόθεσμα θα καρποφορήσει, προς όφελος όλων των Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων.

Τέλος, θα αποτελέσει και ένα εργαλείο παρέμβασης στα ζητήματα, που αφορούν τα γεωργικά εφόδια και τις εισροές του αγροτικού τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ