Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναμονή τέλος... Το «CELSO bar» στον πεζόδρομο της Κατερίνης επιστρέφει σήμερα ανανεωμένο!


Πέμπτη 11/7 το μεγάλο opening του νέου καλοκαιρινού χώρου!
Το «CELSO bar» στον πεζόδρομο της Κατερίνης, επιστρέφει ανανεωμένο και πανέτοιμο να μας υποδεχθεί στον ολοκαίνουριο καλοκαιρινό του χώρο για να κάνει και το φετινό καλοκαίρι στην πόλη αξέχαστο.

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της... Σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου, το «CELSO bar», το πιο in στέκι της πόλης από το πρωί έως αργά το βράδυ, επιστρέφει για το πιο δυνατό ξεκίνημα της σεζόν! Αν είστε στην Κατερίνη, μην χάσετε την Πέμπτη το μεγάλο opening. Αν δεν είστε, τότε το event του CELSO είναι ο τέλειος λόγος για μια απόδραση στην Πιερική πρωτεύουσα.

8 χρόνια τώρα, το «CELSO cafe bar» αποτελεί τον πιο hot προορισμό για τους Κατερινιώτες και όχι μόνο, αφού τα καθημερινά event που διοργανώνει, από live ελληνικές βραδιές, party με κορυφαίους DJs, θεματικά party, cocktail nights αλλά και βραδιές bao και sushi, «τραβούν» κόσμο και από πιο μακριά... γιατί κάθε χιλιόμετρο αξίζει για να διασκεδάσει κάποιος στην μαγαζάρα της Κατερίνης!

«CELSO cafe bar»
Γ. Ολυμπίου 10, πεζόδρομος Κατερίνης
Like us on facebook: Celso bar
Follow us on instagram: celso_bar
Visit our site: celsobar.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ