Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέθηκε σε λειτουργία το πρώτο σύστημα υπόγειων κάδων στην Αλεξάνδρεια

Γκυρίνης: «Κάναμε 
ένα ακόμη βήμα για μία πιο καθαρή, βιώσιμη και ανθρώπινη πόλη
»

Το πρώτο σύστημα υπόγειων κάδων τοποθετήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία, στην Πλατεία ΟΣΕ, στη πόλη της Αλεξάνδρειας. Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο στον τομέα της καθαριότητας. Η τοποθέτησή τους, που ξεκίνησε από το κέντρο της πόλης, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών και θα αναβαθμίσει αισθητικά την εικόνα της πόλης.


Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης, δήλωσε:

“Σήμερα κάνουμε ένα ακόμη βήμα για μία πιο καθαρή, βιώσιμη και ανθρώπινη πόλη. Οι βυθιζόμενοι κάδοι είναι ένα έργο που θα αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται σε αυτήν. Κάθε βυθιζόμενος κάδος που τοποθετείται, απαλλάσσει τον δημόσιο χώρο από δέκα περίπου συμβατικούς κάδους αντίστοιχης χωρητικότητας”.


5 σχόλια:

  1. Εν έτη 2023 ο Δήμος Αλεξάνδρειας ΔΕΝ κάνει ανακύκλωση, ΔΕΝ έχει υπηρεσία για απόρριψη ογκωδών αντικείμενων (ωθώντας άτυπα τους δημότες στις αυτοσχέδιες χωματερές), δεν έχει ολοκληρώσει αποχετευτικά συστήματα και βιολογικούς τουλάχιστον των μεγαλύτερων οικισμών του Δήμου, και κατά τα άλλα έχει ΕΝΑΝ υπόγειο κάδο για ανακυκλώσιμα στην Αλεξάνδρεια. Φοβερή κατάκτηση του κ. Γκυρίνη! (3 τετραετίες Δήμαρχος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο βιολογικός της Αλεξάνδρειας δουλεύει; Γιατί της Βέροιας απο όσα διαβάζω, δεν δουλεύει.

      Διαγραφή
  2. Βρωμάει από τη μία άκρη στην άλλη η Αλεξάνδρεια. Τέτοια μποχα πουθενά αλλού. Οι υπόγειοι κάδοι έλειπαν για να καθαρίσει η πόλη. Έναν υπάλληλο να σκουπίζει δεν βλέπεις πουθενά. Αλλά είπαμε πολύ πετυχημένη η θητεία του γκυρινη. Το κόμμα να είναι καλά και οι κολλητοί φίλοι που βοήθησαν να εκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Δήμαρχε καλά τα πυροτεχνήματα αλλά είναι για λίγο και μετά βλέπεις την πραγματικότητα. Εσείς προσωπικά είστε ευχαριστημένος από την εικόνα της πόλης μας. Και μια και το έρθει ασχολείται με τα σκουπίδια μας ας μιλήσουμε για τα σκουπίδια. Έχετε κάνει μια βόλτα περιφερειακά την πόλη μας; ΠΑΝΤΟΥ σκουπίδια και αυτό γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν κάποιον συγκεκριμένο χώρο να τα πετάξουν. Δεν ξέρω το κώλυμα που έχει από νομικής άποψης ο Δήμος να οριοθέτηση έναν τέτοιο χώρο αλλά ότι κι αν είναι και όσο πρόστιμο και αν χρειαστεί να πληρώσει νομίζω θα είναι καλύτερο από την εικόνα και από τον κίνδυνο που εγκυμονεί μια τέτοια μή ελεγχόμενη χωματερή εντός του κοινωνικού ιστού που το μόνο που κάνετε τώρα είναι να σας παίρνουμε τηλέφωνο για να στείλετε μηχάνημα να σπρώξει τα σκουπίδια στην άκρη για να ανοίξει τους δρόμους να πάμε στις δουλειές μας. Αυτό δεν είναι ποιότητα ζωής και ούτε θα το αλλάξει ένας υπόγειος κάδο. Κάντε χώρο για να πετάνε οι πολίτες τα ογκώδη όπως και στην Λεπτοκαρυά και ρίξτε και κάποιο πρόστιμο προ συμμόρφωση και χτίστε στην παιδεία σε σχέση με τα σκουπίδια στα σχολεια(παρεπιπτόντως έξω από το 4ο υπάρχει άτυπη χωματερή). Έχουμε δρόμο σε σχέση με την διαχείριση των σκουπιδιών μας. Μπορείτε αν θέλετε να κάνετε την αρχή με ουσιαστικές δράσεις. Είστε στην κατάλληλη θεση για να σας μνημονεύουν για αυτή τη δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φίλοι μην μπαίνετε στο κόπο να γράφετε τις απόψεις σας γιατί το συνάφι του δημάρχου δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Αυτά που γράφετε είναι γι' αυτους επιστημονική φαντασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ