Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιάννη+Ευαγγελία: Να ζήσετε και να είναι καλοφωτισμένη η μικρή Αργυρώ

Τέλος η εργένικη ζωή για τον πρόεδρο της ομάδας του Μακροχωρίου, Γιάννη Μηνά, ο οποίος την Κυριακή 30 Ιουνίου το απόγευμα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Ευαγγελία Μελιοπούλου.

Ο Γιάννης και η Ευαγγελία επισφράγισαν την σχέση τους με όρκους αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ενώ πλήθος κόσμου βρέθηκε δίπλα στο πανέμορφο ζευγάρι για του ευχηθεί βίον ανθόσπαρτον.

Ο γαμπρός ήταν χαμογελαστός και (ολίγον τι)…αγχωμένος πριν την άφιξη της νύφης αλλά και κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ενώ η νύφη -όπως ήταν αναμενόμενο- έκλεψε τις εντυπώσεις παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του γαμπρού!

Μάλιστα το ζευγάρι στη συνέχεια βάπτισε την κορούλα του, την μικρή Αργυρώ η οποία έκλεψε την παράσταση σε μια όμορφη τελετή με ποδοσφαιρικό…άρωμα!

Οι περιχαρείς γονείς και παππούδες του ζευγαριού (Αργυρώ Μηνά & Γεώργιος και Παναγιώτα Μελιοπούλου), περήφανοι και συγκινημένοι, καμάρωναν για τα παιδιά τους, δίνοντας άπειρες ολόθερμες ευχές για έναν “βίον ανθόσπαρτον”, ανέφελο και τρισευτυχισμένο. Με πολλή αγάπη.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γλέντι στο κέντρο δεξιώσεων “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον” στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με τους νεόνυμφους να χορεύουν τον πρώτο τους χορό, ως παντρεμένοι.

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε για πάντα μαζί και πάντα ευτυχισμένοι και στην μικρή σας πριγκίπισσα να έχει μια ζωή γεμάτη φως, χαμόγελα και όμορφες εικόνες.

2 σχόλια:

  1. Η νύφη είναι πανέμορφη, το νυφικό και τα παπούτσια είναι σούπερ. Σπάνια τόσο ομορφιά. Το μωρό.....τι να πω . Σκέτη γλύκα.
    Να ζήσετε, κάθε ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο γιαννης είναι καλό παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ