Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διασκέδασαν με την ψυχή τους στα Ασώματα - Κοσμοσυρροή στη μουσική εκδήλωση

Καλοκαιρινή βραδιά με χορό και τραγούδι στα Ασώματα, εκεί όπου η Τοπική Κοινότητα διοργάνωσε την καθιερωμένη μουσική εκδήλωση. Το βράδυ του Σαββάτου, 13 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στα Ασώματα μουσική λαϊκοποντιακή βραδιά. 

Ο αύλειος χώρος του τοπικού δημοτικού σχολείο γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τίμησε δεόντος την εκδήλωση, ενώ οι διοργανωτές κατάφεραν να εξυπηρετήσουν κατά πολύ περισσότερο κόσμο από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ο κόσμος με τη σειρά του φάνηκε να το διασκεδάζει, χορεύοντας ασταμάτητα στους ρυθμούς της ορχήστας. Τη διασκέδαση ανέλαβαν ο Βασίλης Γκουτζιλίκας στο τραγούδι, ο Σωκράτης Μουρατίδης στο τραγούδι και τη λύρα, ο Γιώργος Γκουτζιλίκας στο κλαρίνο, ο Ευάγγελος Τολίκας στα ντραμς, ο Αντώνης Καλάτης στο βιολί και ο Άρης Γκουτζιλίκας στα πλήκτρα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο  Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΣΙΚΚΕΔ Βέροια Κώστας Σαμανίδης κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:






























1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ