Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

H dream team ζαχαροπλάστες μας!

Γιατί η Βέροια έχει τα καλύτερα γλυκά στην Μακεδονία!
Με επιτυχία και με τη συμμετοχή 180 συνέδρων από 19 διαφορετικές πόλεις των ενεργών Σωματείων Ζαχαροπλαστών Ελλάδας, ολοκληρώθηκε το 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ) που διοργανώθηκε στη Βέροια, από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου 2024.

Την ευθύνη της διοργάνωσης ανέλαβε ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας, με την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, του Δήμου Βέροιας και του Επιμελητηρίου Ημαθίας. 

Στο συνέδριο έδωσαν βροντερό «παρών» οι τοπικοί επιχειρηματίες που ασχολούνται με την ζαχαροπλαστική, οι οποίοι δεν έκρυψαν την χαρά τους για την επιτυχία του συνεδρίου. 

Στο τέλος της εκδήλωσης η Γιάννα Πιλιτσίδου, ο Κώστας Παπαοικονόμου, ο Νίκος Λάσκαρης, ο Τάσος Παγούρας, ο Γιώργος και ο Πέτρος Κουτόβας έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, δείχνοντας μ' αυτόν τον τρόπο το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στον κλάδο και την αλληλοεκτίμηση που έχουν μεταξύ τους. 

Ήταν ένα άρτιο, πετυχημένο και καλά οργανωμένο συνέδριο, με τους καλεσμένους από άλλες πόλεις να εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στους διοργανωτές και να ευχαριστούν για την άψογη φιλοξενία.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ