Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στην Ημαθία: Νεκρός ο άνδρας που παρασύρθηκε από φορτηγό

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η παράσυρση του ηλικιωμένου άνδρα χθες, από φορτηγό που οδηγούσε 42χρονος, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ο 85χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Χθες (1 Ιουλίου 2024) και ώρα 11:05 περίπου, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Δ.Χ.Φ όχημα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 85χρονο ημεδαπό, που κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 85χρονου και τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας”.

5 σχόλια:

  1. Πολλες φορες τρεχουν με τρομερη ταχυτητα μεσα στα χωρια οι φορτηγατζηδες. Ειδικα μετακομισεις, μεταφορα οχηματων κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να πήγε ο ηλικιωμένος να περάσει απ το φορτηγό και να μη τον είδε ο οδηγός το σκέφτηκες;ότι εκείνη τη στιγμή να είχε ανάψει πράσινο και να βρισκόταν μπροστά στο αμάξι; το ξέρεις ότι μπροστά στο αμάξι αμα είσαι ο οδηγός δε έχει ορατότητα και δε βλέπει και δε φαίνεσαι;Μη τα ρίχνετε και μη κατηγορείτε κατευθείαν τους οδηγούς και αυτοί για ένα μεροκάματο πάνε για να συντηρησουν τις οικογένειες τους και με τη πίεση των αφεντικών τρέχουν και δε φτάνουν

      Διαγραφή
  2. Ενώ οι πεζοί που πάνε μεσα στο δρόμο η περνάν με το πάσο τους είναι καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς πάνε με το πάσο τους;85 χρόνων άνθρωπος πως να πάει δηλαδή;σαν τον Κεντέρη; Να πεις ότι δεν πάνε απο διαβάσεις να συμφωνήσω.

      Διαγραφή
  3. Στα χωρια 50 χιλιομετρα την ωρα ειναι το οριο τα φορτηγα πανε με 60 και καποιες φορες με 70 οταν ειναι αδειοι. Ημουν εξεταζομενος σε σχολη οδηγων. Ακομη και ρομα κανανε προσπερασεις σε διπλη γραμμη ενω ημουν μπροστα τους. Ρανταρ να βαλετε σε ολα τα χωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ