Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύο αμαξίδια δώρισε στο Γηροκομείο η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΙΑΣΙΣ

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΙΑΣΙΣ, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και με στόχο τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, προχώρησε σε δωρεά δύο αμαξιδίων προς το Γηροκομείο Βέροιας. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης δέσμευσης της ΜΧΑ ΙΑΣΙΣ να υποστηρίζει ευπαθείς ομάδες, δομές και τοπικούς φορείς που προάγουν την υγεία και την ευζωία, καθώς και στο παρελθόν είχε χορηγηθεί χειρουργικός εξοπλισμός απαραίτητος για την περιποίηση ελκών κατακλίσεων, βοηθώντας σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τροφίμων του Γηροκομείου Βέροιας.

Κατά την παράδοση των αμαξιδίων, ο δ/ντής της Μονάδας κ.Κόλβατζης Κυριαζής είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του Γηροκομείου από την Πρόεδρο του "Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας" κ. Μούρτζιου - Χατζηευστρατιάδου Ευδοξία και τον αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Μ.Φ.Η. «ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ» κ.Μούρτζιο Ιωάννη.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, οι εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης, ο επαγγελματισμός και η φροντίδα όλων των ανθρώπων του Γηροκομείου για την υγεία και την ευημερία των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και έμπρακτη απόδειξη ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται!


Λίγα λόγια για τη ΜΧΑ ΙΑΣΙΣ


Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΙΑΣΙΣ από τον Μάρτιο του 2021 παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου με στόχο την κάλυψη των αναγκών των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών.

Οι δομές της ΜΧΑ ΙΑΣΙΣ που αποτελούνται από 500m2 λειτουργικής μονάδας με δυναμικότητα 28 κλινών αιμοκάθαρσης, καθώς και 500m2 βοηθητικών χώρων, την καταστούν ως τη μεγαλύτερη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης του Νομού Ημαθίας.

Επιπλέον, η κομβική τοποθεσία της Μονάδας δίπλα στην Εγνατία Οδό και την Περιφερειακή Οδό Βέροιας – Νάουσας, σε συνδυασμό με τους χώρους στάθμευσης και τις υποδομές προσβασιμότητας, αποτελούν ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα που διευκολύνει τους ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΧΑ ΙΑΣΙΣ φροντίζει καθημερινά για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ασθενών σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με υπέροχο φυσικό φως και αερισμό που φέρνουν μόνο χαμόγελα στα πρόσωπα των αιμοκαθαιρόμενων που επιλέγουν τη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΙΑΣΙΣ για τη θεραπεία τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ