Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποντιακός «σεισμός» στην Πατρίδα - Η πίστα δεν άδειαζε με τίποτα!

Με ποντιακή βραδιά συνεχίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης 26 Ιουλίου 2024 στο γήπεδο της Πατρίδας, οι τετραήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς», στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής.

Μετά το μικρό διάλειμμα της Τετάρτης λόγω καιρικών συνθηκών, οι εκδηλώσεις στην Πατρίδα συνεχίστηκαν δυναμικά με το κέφι να ξεσηκώνουν τα γνωστά ποντιακά άσματα. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες, ενώ το ποντιακό ξεφάντωμα «ταρακούνησε» ολόκληρη την Ημαθία.

Θυμηθείτε τι έγινε την πρώτη μέρα ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα άνοιξε ο Σταύρος Σαββίδης, ενώ τη «σκυτάλη» στο μικρόφωνο πήραν ο πρωτοεμφανιζόμενος στην Πατρίδα Γαβρίλος Σιδηρόπουλος και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Για ακόμη μια μέρα, οι διοργανωτές συνεργάστηκαν άρτια με τους εθελοντές προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση στο κοινό, συντροφιά με ζεστά κρεατικά και άφθονα δροσιστικά ποτά. Την τιμητική του είχε το ολόφρεσκο ποντιακό μπερέκ που για πρώτη φορά φέτος μπήκε στο μενού.

Δείτε φωτογραφίες:






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ