Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμμορία έκλεβε ΙΧ και φορτηγά από την Ημαθία - Πείραζαν τον «εγκέφαλο» και τα... καβάτζωναν στην Θεσσαλονίκη

Στην εξιχνίαση διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και φορτηγών από διάφορες περιοχές των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Ημαθίας προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 33χρονος ημεδαπός – μέλος συμμορίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση – συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω ενεργώντας με συνεργούς, κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Μαΐου 2021 έως αρχές Ιουλίου 2021, αφαίρεσαν επτά 7 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και φορτηγά είτε χρησιμοποιώντας αντικλείδια είτε παρακάμπτοντας με τεχνικά μέσα τον εγκέφαλο του οχήματος, τα οποία στη συνέχεια μετέφεραν σε συγκεκριμένα σημεία απόκρυψης σε οικισμό του δήμου Θερμαϊκού προκειμένου να καταστήσουν δυσχερή τον εντοπισμό τους.

Σημειώνεται ότι έξι εκ των αφαιρεθέντων οχημάτων ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες του ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

4 σχόλια:

  1. Για ανταλακτικα τα κλεβουν και τα πηγαινουν σε μερη δυσβατα οπως κλειστες αποθηκες η υπογεια γκαραζ . Οποτε ο 33 χρονος θα εχει συνεργους. Απλα θα λεει ψεματα για τους καλυψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε φίλε, απλά τα κινούν για λίγο για να μη μείνουν από μπαταρία.. Μη πάει αμέσως ο νους σου στο κακό

      Διαγραφή
    2. Ηδη μου ειχαν κλεψει Nissan almera του 99 την ημερα που ηταν να παω να εργαστω. Ρομα εκτος πολης ηταν που μου το πηραν και ειχαν μαζι τους οι τυποι δικο τους οχημα χωρις πινακιδες. Η δουλεια εγινε τα ξημερωματα. Το σπρωχνανε με το δικο τους απο πισω και το κλεμμενο το κινουσαν χωρις φωτα. Να το εχετε υποψιν. Ας παει ο νους μου στο κακο μεχρι να ξεβρομισει ο τοπος απο αυτους τους τεμπελαραδες. Οι ρομα απο αλεξανδρεια πηγαν στο εξωτερικο. οποτε ερχονται αλλοι και κανουν τις βρομοδουλειες. Απο βεροια θεσσαλονικη λαρισα και βολο. Αυτοι κλεβουν τωρα.

      Διαγραφή
  2. Με αγάπη από την ΡΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ