Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαθέσιμο για το κοινό το γήπεδο της Βέροιας

Από την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας διατίθεται προς χρήση για το κοινό. «Ο Δήμος Βέροιας και το τμήμα Αθλητισμού, με συνέπεια και συνεχή προσπάθεια για την βελτίωση συνθηκών των αθλητικών δημοτικών εγκαταστατών, έπειτα από προσπάθεια χρόνων διαθέτει το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας για χρήση προς το κοινό.

Οφείλουμε όλοι οι πολίτες που θα κάνουν χρήση του γηπέδου, με ευθύνη να προστατεύσουμε το χώρο και τις εγκαταστάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου.

Ο Δήμος Βέροιας και το τμήμα Αθλητισμού θα συνεχίσουν να είναι αρωγοί στην προσπάθεια όπου ο αθλητισμός και τα ιδανικά που πρεσβεύει να είναι πρωταρχικός στόχος για την ανάδειξη τους» καταλήγει η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής.

ΔΕΥΤΕΡΑ έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ώρες κοινού: 07:00-9:30 και 19:00-21:30

6 σχόλια:

  1. Ακούστηκαν οι φωνές μας , όσα γράψαμε στο παρελθόν , συγχαρητήρια στο Δήμο Βέροιας και στο τμήμα Αθλητισμού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιδήμαρχε, πολύ λίγες ώρες και έξω τα σαββατοκύριακα, γιατί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν σου φτάνουν 2,5 ώρες να γυμναστείς το πρωί ή το απόγευμα ? Νομίζω είναι υπέρ αρκετά , ως αρχή , μετά από προσπάθεια χρόνων για χρήση προς το κοινό......Θεόδωρος !

      Διαγραφή
    2. δεν εχουν προσωπικο να το ανοιγει ολη μερα και με τον βανδαλο νεοελληνα φοβουνται... λεω εγω τωρα

      Διαγραφή
    3. Επιτέλους ακούσαμε και κάτι αξιόλογο σε αυτό τον τόπο και κάντε κάτι με τα αδέσποτα στο εακ διότι έχει πάρα γίνει με αυτά το κακό και κουτουλάν μέχρι και στα αυτοκίνητα και γενικά με τα αδέσποτα κάντε κάτι και γενικώς κάντε κατι

      Διαγραφή
  3. Ο στίβος θα έχει κοκκινόχωμα ή βάλανε ταρτάν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ