Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mια τυχαία συνάντηση...

Mια τυχαία συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είχε ο Παύλος Παυλίδης. Ο πρώην αντιδήμαρχος της Βέροιας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μια φωτογραφία με το Νίκο Ανδρουλάκη, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το πού και το πότε. 

Πάντως, ο Πρόεδρος των Αστικών Βέροιας ανέφερε πως του έκανε εντύπωση που ο Πρόεδρος ήταν απλός, λιτός και συζητήσιμος. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Παυλίδης, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν το φθινόπωρο.

3 σχόλια:

  1. Τωρα μαλιστα. Ετσι εξηγειται γιατι το ΠΑΣΟΚ βγαινει τριτο και κατα ιδρωμενο. Οταν εχει τετοιους < ογκολιθους της πολιτικης >, του χρονου στις εκλογες, θα το περασει και το Κ.Κ.Ε. του Ουρσουζιδη. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ......ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συμπέρασμα είναι ότι τώρα που θα ''φορέσουν'' στο Πασοκ την Άννα, αυτοί που θα μείνουν στο ΠΑΣΟΚ της Βέροιας θα χωρούν όλοι μαζί άνετα σε ένα αστικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως είναι και οι δυο ΠΑΟΚ ? Καλημέρα ...Τεό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ