Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το πιο πράσινο χωριό της Βέροιας - Μέσα στην καρδιά του δάσους

Η Καστανιά είναι το πιο πράσινο χωριό της Βέροιας, ένας μαγευτικός προορισμός που βρίσκεται μέσα σ' ένα καταπράσινο δάσος. Το τοπίο είναι εκπληκτικό, προσφέροντας δροσιά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς η θερμοκρασία πέφτει κατακόρυφα σε σχέση με τη Βέροια. 

Η φυσική ομορφιά του χωριού το καθιστά ιδανικό για όσους αναζητούν ηρεμία και επαφή με τη φύση. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη φυσική ομορφιά με την πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά. 

Η Καστανιά αποτελεί έναν παραδεισένιο προορισμό που μαγεύει κάθε επισκέπτη με την άγρια φύση της και την πλούσια ιστορία της, κάνοντάς τον να θέλει να επιστρέψει ξανά και ξανά.

Ειδικά, τώρα που άνοιξε ένα υπέροχο εστιατόριο στο κέντρο του χωριού με την ονομασία «Κάστανο alt_1080» (τηλ. 2331076712 - δείτε εδώ), έχουμε έναν ακόμη λόγο για να ανηφορίσουμε στην Καστανιά και να δοκιμάσουμε πεντανόστιμες ορεινές γεύσεις.


3 σχόλια:

  1. Εξαιρετική η Καστανιά, την αγαπάμε! Αν είχε λίγο λιγότερη υγρασία, θα ήταν μοναδική...Το μπαλκονάκι του Βερμίου που έχει διακριθεί για το υπέροχο κλίμα του, σε ευρωπαϊκές στατιστικές, είναι το Κουστοχώρι. Ας μην το ξεχνάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, υπάρχει και αυτό!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ωραια ειναι η Καστανιά ομως και Φυτειά κυριολεκτικά τα σπίτια μέσα στο πράσινο..τα τελευταία χρόνια πολλοί έχουν αγοράζει σπίτια στη φυτεια κ ως μόνιμη κατοικία καθώς ήπιο κλίμα κ το χειμώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ