Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πλημμύρισε» με γονείς και παιδιά το Ξηρολίβαδο - Αθλοπαιδιές μέσα στο δάσος

Με την συμμετοχή πολλών παιδιών ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2024 το πρώτο φεστιβάλ αθλοπαιδιάς στο Ξηρολίβαδο.

Την δράση διοργάνωσε ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιλο Ξηρολιβάδου και το κάλεσμα προσέλκυσε πολύ κόσμο που ανέβηκε στα Πεύκα του Ξηρολιβάδου, αναζητώντας λίγο περισσότερο δροσιά από τον καύσωνα της Βέροιας αλλά και έναν ωραίο τρόπο να διασκεδάσουν τα παιδιά παίζοντας.


Τα παιχνίδια για τα μικρά και τα μεγαλύτερα παιδιά οργάνωσαν τα μέλη του ΣΧΟΒ, από παιχνίδια ισορροπίας, παιχνίδια με νερό, πίστα... survivor, κυνηγητό ουρών για τα μικρούλια και άλλα, ενώ υπήρξε και σχετική ενημέρωση για την επίσκεψη και διαβίωση στο βουνό και τον σεβασμό στη φύση.


Όλοι πέρασαν ένα όμορφο Σαββατιάτικο απόγευμα, ξεφεύγοντας από την ζέστη της πόλης, με τα μέλη του ΣΧΟΒ και του ΠΟΞ να ευχαριστούν μικρούς και μεγάλους για την συμμετοχή τους, υπενθυμίζοντας, φεύγοντας να μην αφήσουν πίσω τους σκουπίδια.






3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ