Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αρκετά κρούσματα κορωνοϊού στη Βέροια - Δεν έφυγε ο ιός, η έξαρση θα συνεχίσει μέχρι τέλος Ιουλίου

Σε έξαρση, η οποία ήρθε νωρίτερα από το περσινό καλοκαίρι, βρίσκεται ο κορωνοϊός. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η έξαρση αυτή θα συνεχίσει μέχρι τέλος Ιουλίου, με τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού να βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

Στην πόλη της Βέροιας, αλλά και στην Ημαθία γενικότερα, υπάρχουν αρκετά περιστατικά, με θετικά κρούσματα. Πολίτες πηγαίνουν στα φαρμακεία και κάνουν συνέχεια test covid. Απ' ότι φαίνεται ο κορωνοϊός δεν δείχνει να λογαριάζει εποχές, παρ' όλες τις υψηλές θερμοκρασίες. Η αλήθεια είναι ότι φέτος, συγκριτικά με πέρυσι, τα κρούσματα είναι περισσότερα. 

«Χρειάζεται προσοχή»

Οι ομάδες υψηλού κινδύνου με τα υποκείμενα νοσήματα, καλό θα είναι, μόλις νοσήσουν, να πάρουν τον γιατρό τους και να ξεκινήσουν αντιική αγωγή με τις συστάσεις του γιατρού. Έτσι θα προλάβουν τις επιπλοκές και τις νοσηλείες. Αυτές οι ομάδες καλό είναι όταν βγαίνουν σε κλειστούς χώρους και υπάρχει συνωστισμός, να φορούν τις μάσκες τους, και οι υπόλοιποι να βάζουμε τα αντισηπτικά μας.

Σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα, το καινούργιο στέλεχος μπορεί να είναι πολύ μεταδοτικό, όμως η κλινική εικόνα του ασθενούς, δεν έχει καμία σχέση με προηγούμενα στελέχη που ήταν πολύ βαριά η εικόνα και έκαναν γρήγορα επιπλοκές. Είναι αρκετοί οι ασθενείς με κορωνοϊό, αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού. Απλά, χρειάζεται μεγάλη προσοχή!

3 σχόλια:

  1. Ο μόνος ιός που υπάρχει είναι του συριζα ......όσοι φύγαν σώθηκαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχνάς αυτόν της νέας μαρεβουλας ,εκεί να δεις πάνω από ένα μυριο την κανανε.

      Διαγραφή
  2. Για τις ξαφνικίτιδες απο ανακοπή μετά covid εποχή κουβέντα έ!μόνο για τις αυξήσεις κρουσμάτων!είμαστε η μοναδική ευρωπαική χώρα που ασχολείτε με τον κορωνοιό ακόμη!έμειναν πολλά εμβόλια αδιάθετα φαίνεται!βεροιώτη άν είσαι αδέσμευτος δημοσίευσε αυτό που γράφω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ