Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλιά, δάκρυα και παρατεταμένο χειροκρότημα - Η αποχαιρετιστήρια έκπληξη των μαθητών του Πέτρου Μαλιάρα στο Άλσος

«Είμαι και εγώ του Πέτρου!»

Συγκίνηση, δάκρυα, παρατεταμένο χειροκρότημα, εκατοντάδες αγκαλιές και φιλιά είχε η χθεσινή βραδιά στο θέατρο Άλσους, στην παράσταση «Γλυκομιλιά».

Την τελευταία παράσταση που ανέβασε, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, ο Πέτρος Μαλιάρας, πριν την αναχώρησή του για την Αθήνα.


Στο τέλος της παράστασης, ο Μαλιάρας ανέβηκε στη σκηνή όπως συνηθίζει, αυτή τη φορά για ευχαριστήσει για τελευταία φορά τους άοκνους συνεργάτες του και εργαζομένους στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., τους μαθητές του, τον κόσμο. Μη μπορώντας να κρύψει την έντονη συναισθηματική του φόρτιση, ευχαρίστησε τους πάντες, με το κοινό να χειροκροτεί όρθιο, με δάκρυα χαράς και λύπης να κυλούν από τα μάγουλα πολλών.

Δείτε το βίντεο με τις ευχαριστίες:


Σκηνοθέτης και ηθοποιοί της παράστασης έγιναν ένα κουβάρι επάνω στη σκηνή, όταν όσοι μαθητές του, παλιοί και νέοι, βρισκόταν στο θέατρο, του επεφύλασσαν μια συγκινητική έκπληξη. Αφού δόθηκε το σύνθημα, όλοι σηκώθηκαν λέγοντας «Είμαι και εγώ του Πέτρου», κατέβηκαν προς την σκηνή και στάθηκαν από κάτω για το πιο θερμό χειροκρόμα στον επί 10 χρόνια σκηνοθέτη και δάσκαλό τους, εκφράζοντας έτσι την αγάπη και την εκτίμηση στο πρόσωπό του και την αναγνώριση της πολύ καλής δουλειάς του στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ίσως η καλύτερη ανταμοιβή...

Δείτε το σχετικό βίντεο:
   

Και φυσικά στη συνέχεια, πνίγηκε στις αγκαλιές και τα φιλιά.

12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Λάθος, εσείς οι "πρωτευουσιάνοι" είστε πολύ κρυοκωλοί.

      Διαγραφή
    2. Από τον βεροιωτη ενημερώνεσαι όμως όχι από το the New Yorker

      Διαγραφή
  2. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.Αν η ζήλια ήταν ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι τεχνες θελουν και ισχυρη οικονομια.
      την οποια δεν εχουμε. αρα περα απο την ψευδαισθηση οτι υπαρχει η τεχνη.
      το ερωτημα ειναι πως ζουν ολοι αυτοι?

      Διαγραφή
    2. Το είναι και εγώ!!!!!

      Διαγραφή
  3. Για μια ώρα που έπαιξαν ξενύχτισαμε στο Παπάγου, πολιτισμός σου λέει,όταν δεν σέβονται τον κόσμο τις ώρες κοινής ησυχίας γιατί το πρωϊ δουλεύαμε και αυτοί τον πολιτισμό τους , εσείς του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας σε άλλον κόσμο ζείτε, πρόεδρος η κάποιος υπεύθυνος των θεατρικών παραστάσεων δεν υπάρχει, δουλεύει ο κόσμος και θέλει να κοιμάται, έχουμε και την ζέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας λείπαμε πραγματικά!!!
      Λες και κάθε μέρα σας κουράζουν τα παιδιά του θεάτρου!

      Διαγραφή
  4. Είναι καλό να γίνονται πρόβες τις ώρες που επιτρέπεται και όχι όταν οι βεροιωτες θέλουν,αλλιώς στον χώρο τεχνών με αιρ κοντισιον,και έτσι ας ξημερώνει.εσυ θίχτηκες γιατί δεν κοιμήθηκες.5,13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε αστυνομία ούτε πυροσβεστικό όχημα υπάρχει αυτές της μέρες με τα θέατρα, καίγεται ο τόπος μήπως να το δει η δημοτική αρχή της Βέροιας, δεν θέλουν και πολύ τα πεύκα να αρπαξουν φωτιά αφού όλοι σχεδόν καπνίζουν φεύγοντας από το Αλσος, ένα απέμεινε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν γινει κατι θα βγαλουν ανακοινωση με το κλασικο υφος, εκεινο το ελληνικο.

      Διαγραφή
    2. Γι'αυτό αυτή η πόλη ρημάζει πια... Με τέτοιες πεποιθήσεις και νοοτροπία .. Κρίμα!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ