Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η αγαπημένη συνήθεια των Ιταλών, τα Aperitivo στο PROMO!

To Promo Espresso & Spirits bar βρίσκεται στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1997
Αν ψάχνετε το ιδανικό σημείο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ξεχωριστά και ιδιαίτερα ποτά και κοκτέιλς, το PROMO Espresso & Spirits Bar είναι ο προορισμός σας.

Στην καρδιά της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, στον κεντρικό πεζόδρομο, σας περιμένει με τις καλύτερες προτάσεις σε καφέ, κοκτέιλ και φυσικά, απεριτίβο!

Τι είναι το απεριτίβο; Το απεριτίβο είναι μια ιταλική παράδοση που σηματοδοτεί την αρχή της βραδιάς με ένα δροσερό ποτό πριν το δείπνο. Είναι η ιδανική ευκαιρία να χαλαρώσετε και να κοινωνικοποιηθείτε, απολαμβάνοντας εξαιρετικές επιλογές!

Τα απεριτίβο στο PROMO Espresso & Spirits Bar:

Aperol Spritz: Το κλασικό ιταλικό κοκτέιλ που συνδυάζει Aperol, Prosecco και σόδα, προσφέροντας μια δροσερή και ελαφρώς πικρή γεύση.

Negroni: Ένας εκλεπτυσμένος συνδυασμός από gin, Campari και γλυκό βερμούτ που θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις των κοκτέιλ.

Campari Soda (Americano): Μια απλή αλλά απολαυστική επιλογή που συνδυάζει τη φρεσκάδα της σόδας με την πικράδα του Campari.

Italisius Spritz: Ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ που περιέχει Italicus, Prosecco, Tonic και φρέσκο χυμό λεμόνι.

Μετά τα κοκτέιλς, το PROMO έκανε μόδα και τα Απεριτίβο στην περιοχή μας! Όλο και περισσότερες παρέες συναντιούνται στο PROMO για να απολαύσουν ένα Απεριτίβο πριν το βραδινό τους! Τα Απεριτίβο αγαπιούνται πολύ και από τις γυναικείες παρέες που έχουν σημείο συνάντησης την αγαπημένη γωνία του πεζόδρομου!

Ιστορία των Απεριτίβο

Το απεριτίβο (aperitivo) είναι μια παράδοση που ξεκίνησε στην Ιταλία και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Ο όρος “απεριτίβο” προέρχεται από τη λατινική λέξη “aperire,” που σημαίνει “ανοίγω,” υποδηλώνοντας ότι αυτά τα ποτά προετοιμάζουν την όρεξη πριν από το γεύμα. Η πρακτική αυτή χρονολογείται από την εποχή των Ρωμαίων, αλλά πήρε τη σύγχρονη μορφή της στη βόρεια Ιταλία κατά τον 19ο αιώνα, κυρίως στο Τορίνο, με την εισαγωγή των βερμούτ και άλλων λικέρ.

Πότε Τα Πίνουμε

Το απεριτίβο συνήθως σερβίρεται πριν από το δείπνο, συνήθως από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ. Είναι μια στιγμή κοινωνικοποίησης και χαλάρωσης, όπου οι άνθρωποι μαζεύονται για να απολαύσουν ένα ποτό πριν το φαγητό. Η τελετουργία του απεριτίβο προετοιμάζει το σώμα και το πνεύμα για το γεύμα που ακολουθεί, κάνοντας το δείπνο μια ακόμη πιο απολαυστική εμπειρία.

Τα απεριτίβο προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να χαλαρώσουμε μετά από μια πολυάσχολη μέρα, να συναντηθούμε με φίλους και να απολαύσουμε την εκλεπτυσμένη γεύση των κλασικών ιταλικών ποτών.

Το PROMO Espresso & Spirits Bar πρωτοπόρο και στα απεριτίβο συνεχίζει την παράδοση στον πεζόδρομο Αλεξάνδρειας!

                                 Promo Espresso & Spirits

Γρ. Λαμπράκη 2, πεζόδρομος Αλεξάνδρειας

Facebook: Κλικ ΕΔΩ

Instagram: Κλικ ΕΔΩ

Tik Tok: Κλικ ΕΔΩ

Aperol Spritz

Negroni

Italisius Spritz

      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ