Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απάντηση Διαμάντη σε Παλουκίδη για τον Βιολογικό: «Στους επαγγελματίες ανησυχούντες, τους διαμηνύουμε ότι δεν φοβόμαστε»


Απάντηση στον επικεφαλής της παράταξης «Ισχυρός Δήμος» Κώστα Παλουκίδη, για τα όσα ακούστηκαν στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σχετικά με τον βιολογικό καθαρισμό της Βέροιας (δείτε εδώ την συνέντευξη), έδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης.

«Χωρίς καμία έκπληξη ακούσαμε τη συνέντευξη τύπου του αρχηγού της αντιπολίτευσης του Δήμου μας και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ" κ. Κώστα Παλουκίδη ο οποίος για άλλη μία φορά κόμισε "γλαύκα εις Αθήνας".

Ανέδειξε σαν νέο πρόβλημα ένα παλιό θέμα που ήδη βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση. Η ΔΕΥΑ Βέροιας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και γι αυτό δεν θα μπει σε αντιπαραθέσεις μέσω του Τύπου σε επίπεδο κοκορομαχίας.

Αν κάποιος νομίζει ότι διαθέτει ενοχοποιητικά στοιχεία που για δικούς του λόγους (που όλοι γνωρίζουμε) θέλει να χρησιμοποιήσει, δεν έχει παρά να απευθυνθεί αρμοδίως.

Οι συμπολίτες μας δεν θα πρέπει να ανησυχούν και τους διαβεβαιώνουμε ότι διαχρονικά η μέριμνα της ΔΕΥΑ Βέροιας είναι η παροχή των καλύτερων δυνατόν υπηρεσιών προς τους πολίτες με σεβασμό στο περιβάλλον.

Όσο για τους επαγγελματίες ανησυχούντες τους διαμηνύουμε ότι δεν φοβόμαστε».

8 σχόλια:

  1. Κάνε μια βουτιά στο 66 αν δε φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικαστική διερεύνηση και τότε θα δούμε ποιος πρέπει να φοβάται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι χωρίς έκπληξη ακούσατε τη συνέντευξη, διότι οι εκπλήξεις θα έρθουν αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ψάξουμε λίγο πιο καλά να δούμε ποιός μολύνει το 66, τί δεν γνωρίζετε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βρούνε τον πρώην υπάλληλο της υπηρεσίας να σας ενημερώσει , τον φώναζε στο δημοτικό συμβούλιο στο παρελθόν ο Αντώνης Μ....., φέρτε τον Μπ........, τελικά το θέμα πήγε στην δικαιοσύνη .Εγώ ξέρω ότι την δεκαετία του 2000 , όταν επισκέφτηκα τον βιολογικό καθαρισμό , εντυπωσιάσθηκα για την λειτουργία του , στην έξοδο προς το 66 , υπήρχε πεντακάθαρη δεξαμενή με ψάρια , αυτά για γνώση των πολιτών ......καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρακτη θα ειχες??? Και τωρα υπαρχουν ψαρια

      Διαγραφή
    2. 14 Ιουλίου 2024 στις 10:55 π.μ......Φίλε εννοώ μέσα στον χώρο του βιολογικού καθαρισμού στην έξοδο ....όσο για καταρράκτη ....να προσέχεις όταν γράφεις , εδώ μιλάμε για σοβαρά θέματα , που τα είδαμε ....εκτός εάν δεν σε ενδιαφέρουν .....αλητάκι !

      Διαγραφή
  6. Τι σημαίνει η φράση «κομίζω Γλαύκα εις Αθήνας» Βρισκόμαστε στις 28 Αυγούστου 1834 όταν ο τότε Βασιλιάς της Ελλάδος Όθωνας αφήνει το Ναύπλιο και κάνει την επίσημη είσοδό του στη νέα πρωτεύουσα του κράτους την Αθήνα.Το ίδιο πλοίο το οποίο είχε φέρει για πρώτη φορά τον Όθωνα στο Ναύπλιο στο τότε μικρό ελληνικό βασίλειο, η αγγλική φρεγάτα Μαδαγασκάρη, χρησιμοποιείται και πάλι προκειμένου να φέρει τον Βασιλιά στον Πειραιά. Επρόκειτο για ένα 46 κανονιών σκαρί κατασκευασμένο στην Βομβάη που μπήκε στην υπηρεσία του Αγγλικού Ναυτικού το 1822. Χαρακτηριστικό είναι ότι από το 1843 και μετά χρησιμοποιήθηκε ευρέως από τους Άγγλους για την καταπολέμηση του δουλεμπορίου. Με την άφιξή του στο Λιμάνι, γίνεται δεκτός από αντιπροσωπεία η οποία του προσφέρει μια ζωντανή κουκουβάγια (σύμβολο της αρχαίας πόλης των Αθηνών) και ένα κλαδί ελιάς. Από τον Πειραιά ο Όθωνας με την συνοδεία του σχηματίζει πομπή, ανεβαίνει την οδό Πειραιώς και φτάνει στον αρχαίο Ναό του Ηφαίστου, που τότε είχε μετατραπεί σε χριστιανικό ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου θα ακολουθούσε μια σύντομη δοξολογία για την άφιξή του. Εκεί το πλήθος που είχε σχηματιστεί βλέποντας τον Όθωνα με την συνοδεία του να κρατάνε μια ζωντανή κουκουβάγια που του είχαν προσφέρει στον Πειραιά, το θεώρησε αστείο μη γνωρίζοντας ότι και εκείνου του την έδωσαν λίγο πριν, αλλά πιστεύοντας ότι τους την πήγαινε ως δώρο για να τους δείξει το ένδοξο αρχαίο παρελθόν της πόλης των Αθηνών. Το θεώρησαν λοιπόν προσβλητικό ένας ξένος να «κομίζει Γλαύκα εις Αθήνας» την πόλη που σύμβολό της ήταν η κουκουβάγια και άρχισαν να χρησιμοποιούν ευρέως αυτήν την φράση που ήταν γνωστή από την αρχαιότητα μεν (όρνιθες Αριστοφάνη) αλλά που ήταν σε αχρηστία στην καθομιλουμένη μέχρι το περιστατικό με τον Όθωνα. Και μέχρι σήμερα η φράση αυτή χρησιμοποιείται όταν κάποιος πάει να πει πράγματα πασίγνωστα σαν να ήταν άγνωστα. Από τον Πειραιά λοιπόν του 1834 και με την κουκουβάγια του Όθωνα ανά χείρας έγινε γνωστή η φράση που σημαίνει «παρουσιάζω σαν καινούργιο ή πρωτοποριακό κάτι που είναι ήδη πολύ γνωστό». Πηγή Pireorama.gr Τι σημαίνει η φράση «κομίζω Γλαύκα εις Αθήνας» -Το περιστατικό του Όθωνα στον Πειραιά …..πηγή pireorama

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ