Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται «πέλεκυς» στο Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσας για τα παρκαρισμένα


Απαγόρευση στάθμευσης και συχνοί έλεγχοι από την Τροχαία
Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Σαμαράς, ενημερώνει τους πολίτες πως λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας κατά την θερινή περίοδο, απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων στον δρόμο εντός του Άλσους.

Θα πραγματοποιούνται συχνοί έλεγχοι και θα βεβαιώνονται παραβάσεις από την Δημοτική και την Ελληνική Αστυνομία.

6 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που το ανακοινώσετε. Αφού δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης και η Δημοτική Αστυνομία δίνει προστιμα πάμε όλοι Λουτρά Λουτρακιου Αριδαίας.Εκει ούτε γράφουν ούτε κλέφτες υπάρχουν. Και το φαγητό είναι ποιοτικό και καθαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ρε αλάνι. Ας τους και αυτούς και την Βέροια να ψηφίσουν τελείως τον τουρισμό έτσι όπως έκαναν την πόλη.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σας , μακάρι να τα βλέπει ο ανύπαρκτος Δήμος Βέροιας και να κάνει κάτι για το Αλσος Παπάγου,επίβλεψη δημοτικής αστυνομίας μέσα στο Άλσος πουθενά , πυροπροστασία δεν υπάρχει,μπαίνουν βγαίνουν ολη μέρα και κυρίως μετά τα μεσάνυχτα πολλά αυτοκίνητα και μηχανάκια μέχρι το ξημέρωμα ,ο φόβος για φωτιά παραμονεύει, κανείς δεν βλέπει και δεν ακούει για πόσο ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρκιγκ υπάρχει έξω Άλσος Αγίου Νικολάου απέναντι από το στρατόπεδο,και από εκεί περπατάτε, έγκυοι είσαστε.; Εκτός από ΑΜΕΑ δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμό.Το περπάτημα κάνει καλό στην υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζω ότι υπάρχει πάρκινγκ. Που μου έσπασαν το πίσω τζαμί τα κλεφτρονια ούτε λόγος να ξαναρθω. Και το φράγμα του Αλιάκμονα καλό είναι.

      Διαγραφή
  4. Λουτρα αριδαιας σαφως ποιοτητα σε ολα,οπως και στους καταρακτες εδεσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ