Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Άνω-κάτω» ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας με την Ιντζιάδου - Την έστειλαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Μετά την ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή που έριχνε «καρφιά» για την λειτουργία της Νομαρχιακής - Την κατηγορούν για υπονόμευση, αντισυντροφική συμπεριφορά και απροθυμία

Τριγμούς στο εσωτερικό της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας προκάλεσε η τοποθέτηση της Σοφίας Ιντζιάδου στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος στην Αθήνα (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του veriotis.gr με κλικ εδώ). 

Μεταξύ άλλων, την κατηγορούν πως με την συμπεριφορά της επανειλημμένα έχει επιδείξει αντισυντροφική μη συλλογική συμπεριφορά που υπονομεύει την ενότητα, ενώ παράλληλα έχει συμπεριφερθεί με απροθυμία για συμμετοχή της σε διαδικασίες και δράσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής κατά τον προεκλογικό αγώνα. 


Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για την βιντεοσκόπηση του οπτικοακουστικού υλικού στα social media που διέσπειρε παραπληροφόρηση και έβλαψε την συλλογική φήμη, τα υπόλοιπα μέλη της Ν.Ε. Ημαθίας ψήφισαν και την παρέπεμψαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας:

«Την περασμένη Τετάρτη 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Ν.Ε με την παρουσία του Αθανασίου Γκούνα, Υπεύθυνου Οργανωτικού του Κόμματος για τον Ν. Ημαθίας και μέλος της Κ.Ε, με θέμα την τοποθέτηση του μέχρι προσφάτως μέλους της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας και νέο μέλος της Κεντρικής επιτροπής Σοφία Ιντζιάδου κατά την συνεδρίαση της Κ.Ε και κατά την οποία προέβαλε δημόσια αβάσιμες κατηγορίες για ύπαρξη, μυστικών συναντήσεων, ανύπαρκτων ασυμβίβαστων, υπόνοιες νόθευσης εκλογικού αποτελέσματος κατά τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κόμματος και αναπόδεικτες σκοπιμότητες των υπολοίπων μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας.

Η τοποθέτηση αυτή της Σοφίας Ιντζιάδου, η μη επιτρεπτή βιντεοσκόπησή της καθώς και η παράνομη δημοσιοποίηση της διέσπειρε παραπληροφόρηση που βλάπτει την συλλογική μας φήμη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος, καθώς θίγει προσωπικά τα υπόλοιπα μέλη της Ν.Ε. 


Η Σοφία Ιντζιάδου, επανειλημμένα έχει επιδείξει αντισυντροφική μη συλλογική συμπεριφορά που υπονομεύει την ενότητα και το πνεύμα συνεργασίας που είναι απαραίτητα για την αποτελεσματικότητα του Κόμματός μας, ενώ παράλληλα έχει συμπεριφερθεί με απροθυμία για συμμετοχή της σε διαδικασίες και δράσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής κατά τον προεκλογικό αγώνα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας προέβη σε ενέργειες με γνώμονα τις αξίες και ηθικές αρχές της Αριστεράς και με βάση το καταστατικό του Κόμματος, ώστε να διασφαλιστεί η δέσμευσή μας στην αλήθεια, τη διαφάνεια και την ενότητα.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με ψηφοφορία και απόφαση που παραπέμπει το μέλος της Κ.Ε. Σοφία Ιντζιάδου στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ώστε να αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα άμεσα και σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος.»

27 σχόλια:

  1. άιντε γιατί το έχει παρακάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωριστηκαν σε δυο κοματα ,η διαγραφη παει συνεφο και υπονομευει την ενοτητα του κομματος η Ιντζιαδου.

    Πανε ολοταχως για βραβειο γελοιοτητας εκει στο συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ή Αγαπητή πρόσεξε πως γράφεις μήπως και πας εσύ για βραβείο!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Είπε αλήθειες που σας πόνεσαν ε; και πως θα απαντήσουμε; Ας την διαγράψουμε... αυτοί είστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5 σοφιες να ειχαμε στο νομό τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν στην στην 2η θέση! Εσεις κυριοι της νομαρχιακης να σας θυμίσω πως με τις πολιτικές σας φέρατε το κομμα στην 4η θεση στην Ημαθία. Καμια αυτοκριτικη θα κανετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A.K.
      Στη Νομαρχιακή είμαστε και Γυναίκες ξέρεις οι οποίες έχουμε συντροφικότητα, συναντίληψη, αλληλεγγύη, ομαδικότητα και αγωνιζόμαστε όλοι οι σύντροφοι και συντρόφισσες σύμφωνα με τις αξίες και τις αρχές του κόμματος μας. Ισως για κάποιους ή κάποιες μπορεί αυτές να
      είναι άγνωστες λέξεις και γι αυτό φτάσαμε στο αδιέξοδο της σημερινής εξουσίας.
      Εκτός απο αυτοκριτική ώς πολιτικά όντα κάνουμε όμως και κριτική γι αυτό απεχθανόμαστε τα τρολ και τους αναδυόμενους αυτάρεσκους πολιτικάντηδες στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα.

      Διαγραφή
  5. Η ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ, Ο ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ, Ο ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, Ο ΧΑΜΠΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Καρασαρλιδου πηγε στην Μαρια Αντουανετα των Γιαννιτσων, ο Ουρσουζιδης σαν πονηρος ποντιος, και βλεποντας οτι η εδρα ισως < κατσει > στο Κ.Κ.Ε. το παιζει Κουτσουμπας. Ο Μαρκουλης για αλλη μια φορα πονταρει σε κουτσο αλογο. Πως γινεται ενας τοσο καλος δικηγορος, χρονια τωρα να πεφτει εξω. Τωρα τρεχει πισω απο τις συγκεντρωσεις του Ανδρουλακη, μηπως και τον κατεβασει στον νομο βαση ελλειψεων αξιολογων υποψηφιων . Οσο για τον Χαμπιδη ασε.

      Διαγραφή
  6. Πές τα Σοφία, εκφράζεις πολύ δημοκρατικό κόσμο που κρατάει τις αποστάσεις του από αυτήν την Νομαρχιακή. Αυτοί εκεί στα κομματικά γραφεία ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να ακούσουν την βάση του κόμματος. Βγήκαν τέταρτοι στο νομό και ακόμα στις καρέκλες τους είναι. Ούτε μια παραίτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Καμιά αυτοκριτική, καμία εξωστρέφεια, καμιά επαφή με την κοινωνία του νομού.

      Διαγραφή
  7. "αξίες και ηθικές αρχές της Αριστεράς". Εδώ γελάμε ή παίρνουμε ανάποδες. Όποιος είναι με τους άλλους, όποιοι και να είναι, είναι υπονομευτές του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαράδεκτη η συμπεριφορά της τα ίδια έκανε και στο ΠΑΣΟΚ.
    Χωρίς πολιτική παιδεία, μονο γλώσσα και εντυπωσιασμός.
    Έχει κουράσει και δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε στο κόμμα οπότε καλύτερα να κατέβει απο το τραίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. - Σύντροφε, πέρνα απ΄τα Γραφεία.
    - Για να τα πούμε;
    - Όχι. Για να σε διαγράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καντε την Ιντζιάδου συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ να τρίζουν τα τσιμέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ Ή ΧΑΜΗΛΆ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ Ν.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΚΡΑΤΑΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ "ΗΤΑΝ ΕΔΩ" ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ "ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ". ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ... ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Σοφία είναι μεγάλο αστέρι. Με οξυδέρκεια, πολιτικό αισθητήριο και σεβασμό προς το συνομιλητή. Είπε σκληρές αλήθειες και μπράβο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εξέφρασε η Σοφία τον απλό ταπεινό κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που τόσα χρόνια τρέχει εθελοντικά χωρίς να περιμένει τίποτα ως ανταπόδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είπε αλήθειες που εξουξαν την καστα εκεί στην Ημαθία όλο ξήλωμα θέλει και φτιαξιμο από την αρχή με την Σοφία και την κάθε Σοφία που σας τα λέει καταφατσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α.Κ.
      Ποιος τοχασε το πολιτικό "αισθητήριο" και το βρήκε η Σοφία ΟΕΟ;;; Σας λέμε τρολ η τρωκτικά;.....μεγάλος ο στρατός σου Σοφια!!! Νάτη η φράξια η οποία δεν ξέρουμε ποιου η ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετεί.....φαντάσου όλοι αυτοί που τους έπιασε ο πόνος τωρα στα κοινωνικά δίκτυα, να δούλευαν συλλογικά και συντροφικα για το ΣΥΡΙΖΑ στηρίζοντας τις άοκνες προσπάθειες της Νομαρχιακής.

      Διαγραφή
  15. απλά για να υπάρχετε ζωντανοί ως αριστεροί βρίσκεστε στο σύριζα
    μόλις ο Αλέξης κάνει νέο κόμμα θα το παρατήσετε και θα παρακαλάτε να σας πάρει στο κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε παιδιά...... Δηλαδή έλεος για ποια σοβαρότητα μιλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο κύριος Γεωργιάδης ακούει τη βάση του κόμματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν κάνει ο Τσίπρας νέο κόμμα θα ήθελα να δω τα μούτρα μερικών συντρόφων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σύντροφοι, βγείτε από τον μικρόκοσμο σας και ακούστε την κοινωνία!! Ο πρόεδρος έδωσε το παράδειγμα!! Όταν υπάρχουν τόσο σοβαρές καταγγελίες εις βάρος σας, οφείλετε να απαντήσετε τεκμηριωμένα. Η βιντεοσκόπηση ξέρω ότι απαγορεύεται στο σινεμά και στο θέατρο!!Υ. Γ η άποψη του κόμματος κεντρικά για την λειτουργία των οργάνων στην Ημαθία, σίγουρα δεν σας τιμά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αριστερός είσαι με τις θέσεις και την πρακτική σου στην κοινωνία που ζεις,πόσο αριστερή μπορούσε να είναι η. Κ. Ιντζιαδου όταν δεν έχει την δυνατότητα επικοινωνίας μέσα στην κοινωνία που ζει,δηλαδή μπορεί να πείσει έναν ή μια να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν είναι το πρόβλημα η Ιντζιάδου! Αλλού είναι το πρόβλημα. Είναι η έλλειψη αυτοκριτικής, ακόμα και αυτογνωσίας από ορισμένους/ες σε ένα κόμμα που ως αριστερό είναι αυτό που επιμένει στην αξία της πολυφωνίας αλλά με μηδενική ανοχή πολλών Ν.Ε. στην άλλη άποψη...Αυτό δεν κουκουλώνεται πια. Πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, απλά μέλη, το καταλαβαίνουν πολύ καλά επιμένουν και προχωρούν. Κάτι ξέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαχα ποια είναι η κύρια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ