Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναβάλλεται η Τελετή Υπογραφής Προγραμματικής για τη Μίεζα


Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις της Τελετής Υπογραφής της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης για την εκτέλεση του έργου «Έρευνα και ανάδειξη του Αρχαίου Γυμνασίου της Μίεζας».

Η τελετή θα πραγματοποιούνταν το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους, καθώς και η θεατρική παράσταση «Η Μήδεια στη Μίεζα», στο Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Νάουσας, η τελετή αναβάλεται λόγω ασθενείας της Υπουργού και θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες τέλεσης των εκδηλώσεων.

3 σχόλια:

  1. Με τα προσκτίσματα στην παλαιά Μητρόπολη που αν και χαρακτηρίστηκαν διατηρητέα και αρχαιολογικής (!) αξίας κατεδαφίστηκαν και ξαναχτίζονται θα ασχοληθεί η κα Μενδώνη;Με την ευκαιρία να σημειώσω πως είναι τεράστια η ευθύνη του Δήμου Βεροίας για το συντελούμενο έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακυρο στο ακυρο συνεχως η Μενδωνη στις κυριες της αρχαιολογιας στην Βεροια. ΠΑΛΙ αρρωστησε !!!!!!!! Το ίδιο πέρσυ στην εκδήλωση στο αμφιθέατρο στο Πολυκεντρικο ... δεν μπόρεσε να ερθει...τα ίδια και στα εγκαίνια στο Ανάκτορο όπου πάλι είχε κοβιτ ...ναι αλλά .... την ίδια ημέρα που δεν ηρθε στα εγκαινια του Ανακτόρου πήγε στα εγκαίνια του τειχους στον Πειραια... εκει ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ.... ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ και βρίσκεται στην Δήλο σε άλλα εγκαίνια... δυστυχως για την επίτημη της αρχαιολογιας Βεροιας δεν θα μπορεσει να ερθει αυριο... θα ειναι άρρωστη !!!!!!!!!!! Καλό καλοκαίρι !!!!!! Καλά μπάνια !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μενδωνη ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ !!!!!! Στα εγκαινια το 2021 στο προαυλιο του Αρχαιολογικου Μουσειου Βεροιας κατα την άφιξη της Μενδωνη υμετεροι της τοπικης αρχαιολογιας ειπαν σε καποιους να βγαλουν απο τα σακιδια τους τα πανο που εγραφαν ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Καλά σε ημερα χαρας για την Ημαθια ...καπποιοι...ηθελαν να κανουν αντιπολιτευση στην Μενδωνη και να ασχοληθουμε με το μετρο της Θεσσαλονικης !!!!!! Δεν πατε καλα εσεις οι φιλοι του συριζα που κανετε αντιπολιτευση στην Μενδωνη πρωην Πασοκ νυν ΝΔ και ακλονητη στον υπουργικο θωκο της για δευτερη τετραετια παρα το rotation Μητσοτακη !!!! Μαλιστα η επιτημη της αρχαιολογιας εκδηλωθηκε ανοιχτα υπερ του Συριζα αφου το 2019 ηταν πρωτο τραπεζι πιστα στην προεκλογικη ομιλια του Ν. Παπά στην Ελια....αλλά τι να κάνουμε παίξατε και χασατε... ο Κουλης τοτε σάρωσε τα παντα και ειναι δευτερη τετραετια χωρις αντιπαλο !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ