Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανατροπή με Ντόγο - Μένει στη Βέροια

Την απόφαση να μείνει τελικά στη Βέροια 1960 πήρε ο Στέφανος Ντόγος. Ύστερα από συνεχείς διαπραγματεύσεις, ο 30χρονος εξτρέμ θα συνεχίσει να φοράει την “κυανέρυθρη” φανέλα. Ο Ντόγος αναδείχθηκε από τη τμήματα υποδομής του συλλόγου, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Άρη και ΦΑΣ Νάουσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Ημαθίας:

«Ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες συνεχίζει στη ΒΕΡΟΙΑ 1960. Πρόκειται για τον Στέφανο Ντόγο ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τη ‘Βασίλισσα του Βορρά’, θέλοντας να συμβάλλει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, φόρεσε επίσης τις φανέλες του Άρη, του Εδεσσαικού, του Αιγινιακού, του Αλμωπού Αριδαιας και φυσικά της Βέροιας. Στέφανε συνεχίζουμε μαζί για την επάνοδο της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες».

3 σχόλια:

  1. Τι έγινε τελικά, πήρε τα διπλάσια χρήματα από πέρυσι?. 😂🤡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΝΑΣ; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε οκ κι αυτός τι ξαναγύρισε; Τον κάνανε ρόμπα με τα δημοσιέυματα και ξανάρθε; Έχουμε και τον άλλον τον αστείο σε όλα τα ποστ απαντάει περαστικά λες και δεν έχει καταλάβει ο κόσμος τι παίζει.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ