Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη του ηλικιωμένου που έσερνε τον σκύλο του με το αγροτικό

Άμεσα συνελήφθη χθες (18 Ιουλίου 2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, λίγο νωρίτερα περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών βιντεοληπτικό υλικό, όπου απεικονίζονταν όχημα να σέρνει δεμένο σκύλο σε περιοχή της Ημαθίας, ενώ ακολούθησε και καταγγελία εκπροσώπου φιλοζωικής εταιρείας.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ενός ημεδαπού άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ο σκύλος βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας και μεταφέρθηκε σε Δημοτικό Κτηνιατρείο για τη διενέργεια σχετικών εξετάσεων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

11 σχόλια:

  1. Ε και τι έγινε τελικά; θα τον ξανά αφήσουν ελεύθερο να κάνει κι άλλα το τέρας; έπεσε καμία ποινή; άμεση ανταπόκριση και πάλι τα ίδια θα κάνει.. Άιντε μας κορόιδευετε... Ζητάμε τιμωρίες σοβαρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ζωάκι ψόφησε, το ΖΩΟΝ να τιμωρηθεί παραδειγματικά και να διασυρθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μη βιαζόμαστε να κατηγορήσουμε τον φερόμενο παραβάτη.
    Μπορεί να τον βρήκε ψόφιο, να βρωμούσε λόγω σήψης και τον έσερνε για να μήν τον πιάσει λόγω βακτηρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς ότι ψωφιο βρίσκετε στο δρόμο δλδ το δενετε πίσω από το αμάξι σας κ το σέρνετε σε όλο το χωριό???Σκέφτεστε αυτά που γράφετε η σας ξεφεύγουν έτσι αυθόρμητα οι κοτσανες???

      Διαγραφή
    2. Σουρωμένη Ελλάς, πάλι εδώ να πεις την εξυπνάδα σου είσαι.
      Υπερασπιστής κάθε δολοφόνου, εγκληματία και ακραίου.
      Αρκεί να είναι σαν τα μούτρα σου.

      Διαγραφή
    3. Δείτε την απόφαση του εισαγγελέα, πιο πάνω, κομπλεξικοί, ε κομπλεξικοί!

      Διαγραφή
    4. Διάβασε καλά το άρθρο ρε μπΕΕΕΕΕΕΕλλας.
      Δεν αθωώθηκε παληκάρι μου, ελέυθερος αφέθηκε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

      Διαγραφή
    5. Το ζώο πρώτα δηλητηριάστηκε. Μάλλον η έρευνα εκεί θα επικεντρωθεί. Τώρα, αν το έκανε ο ίδιος, που δε νομίζω, αυτό άλλο είναι.
      Αφού ήταν ψόφιο, τι σημασία έχει αν το σβαρνάς για τα το θάψεις ή το κάψεις? Σημασία για τη δημόσια υγεία έχει να μην εκτίθεται η αποσύνθεση και να μη βρωμάει.
      Άντε, βγάλτε τα κόμπλεξ σας. Πολύ κούρασε αυτή η υπόθεση. Έχουμε με άλλα πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε.

      Διαγραφή
    6. Ενωμένη Ελλάς:
      Πάμε ένα ένα γιατί με εσένα και την λογική σου δεν θα βγει άκρη.

      Το ζώο δεν δηλητηριάστηκε (εάν είναι αυτός ο λόγος του θανάτου του) μόνο του, κάποιος το δηλητηρίασε. Μπορεί να πέθανε και από αμέλεια. Όπως και να έχει υπέυθυνος είναι ο ιδιοκτήτης του.

      Ένα ζώο, ακόμα και νεκρό, οφείλουμε να το σεβαστούμε και να το θάψουμε με κανόνες για την υγιείνή και ασφάλεια μας και των συμπολιτών μας. Θεωρείς πως αν το σέρνεις στο δρόμο αποτελεί μικρότερο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία από το να το μεταφέρει στην καρότσα;

      Πραγματικά είσαι σκαλωμένος ή είναι όντως μπαρμπας σου ο ιδιοκτήτης του σκυλιού;

      Τέλος, αν είχες ποτέ δικό σου ζώο θα καταλάβαινες ίσως καλύτερα τι παει να πει να το χάνεις, να σου πεθάνει.

      Διαγραφή
  4. Αναμένουμε το δέσιμο του ηλικιωμένου πίσω από αγροτικό και τη <> του σε όλη την Ημαθία , να βρει κι αυτός ο δόλιος τον δημιουργό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ντρέπεσαι το σκιλακι στο βίντεο στην αρχή Ε θέλε να σικοθη..και μετά παρατίθεικε ντρπισου και εσύ σαν αυτόν θα εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ