Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ακριβόπουλος: «Όταν πέφτει η 1η πέτρα, μη κοιτάς την πληγή, αλλά το χέρι που την κρατούσε»

«Μόνο οι συντεταγμένες διαδικασίες μας αφορούν και όχι οι πασαρέλες»

Πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ πήρε ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με μια δήλωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τόνισε πως ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης καλώς έπραξε και άνοιξε την εκλογή του προέδρου και ότι το Κίνημα λειτουργεί με συντεταγμένες διαδικασίες και όχι με πασαρέλες.

Διαβάστε αναλυτικά την πολιτική του τοποθέτηση:

«Όταν πέφτει η πρώτη πέτρα μη κοιτάς την πληγή που θα ανοίξει, καλύτερα δες το χέρι που την κρατούσε. Αναρωτιέμαι δε αν αυτά τα χέρια (που τώρα πετροβολούν) όντως έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές.

Ο Πρόεδρος όφειλε και καλώς έπραξε, να διασφαλίσει την ενότητα. Μόνο οι συντεταγμένες διαδικασίες μας αφορούν και όχι οι πασαρέλες. Και ας είναι ο καλύτερος και ο καταλληλότερος αυτός που θα επικρατήσει προς όφελος της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και εντέλει του κυρίαρχου λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ