Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγόρασε ειδικό υγρό απόσμησης κάδων και απορριμματοφόρων ο δήμος Νάουσας

Η Yπηρεσία Kαθαριότητας του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, προχώρησε στην αγορά ειδικού υγρού απόσμησης της κακοσμίας των κάδων και των απορριμματοφόρων του Δήμου. Η αγορά αυτή αποτελεί μια προσωρινή λύση μέχρι την παραλαβή του μηχανήματος πλύσης (πλυντήριο κάδων) στο προσεχές διάστημα.

4 σχόλια:

  1. Εμείς εδώ στην Βέροια δεν έχουμε τέτοια προβλήματα γιατί οι κάδοι μας δεν έχουν καπάκια οπότε δεν χρειάζεται να γίνει απόσμηση γιατί θα χάσει η πόλη το φυσικό της άρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά είναι τα καπάκια και ούτε μυρίζει η πόλη! Γράφεις μόνο για να κράξεις!

      Διαγραφή
  2. Κατι πρέπει να γίνει με τον κάδο για το τηγανελαιο που υπάρχει στο Ρολόι. Καλή η ανακύκλωση λαδιού αλλά αν η μυρωδιά είναι τόσο ανυπόφορη...ας μένει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απέναντι από την Πειραιώς και την Ίντερ Σαλόνικα επί της Πιερίων είναι δύο κάδοι πράσινοι για πέταμα και μιλάμε για την είσοδο της πόλης. Μέσα στα σοκάκια θα χαθεί το μέτρημα. Είναι τόσο δύσκολο η υπηρεσία να καταγράψει τους κατεστραμμένους πράσινους κάδους και να τους αποσύρει σιγά σιγά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ