Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεσσαλονίκη: 34χρονη πέθανε σε υδάτινο πάρκο - Kατέρρευσε μπροστά στα παιδιά της

Μία 34χρονη γυναίκα από τη Νιγηρία έχασε τη ζωή της σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε πάει με τα δυο μικρά παιδιά της. Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε ξαφνικά πριν μπει στην πισίνα, πέφτοντας πάνω στην φίλη της που ήταν μαζί. Αμέσως έφτασαν ναυαγοσώστες και γιατρός που της έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. 


Ο υπεύθυνος του υδάτινου πάρκο Δημήτρης Αραμπατζίδης μιλώντας στο makthes.gr τόνισε πως η γυναίκα πέθανε εκτός πισίνας από παθολογικά αίτια ενώ στο σημείο υπήρχαν τρεις ναυαγοσώστες και γιατρός και στην άτυχη γυναίκα παρασχέθηκε άμεσα ΚΑΡΠΑ και πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, η αστυνομία καθώς και ιατροδικαστής. 

Όπως τονίζει ο υπεύθυνος, τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πνιγμό είναι εντελώς ψευδή και η εταιρία θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τα αναπαράγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ