Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραχώρηση σχολικών και αθλητικών χώρων σε συλλόγους για το 2024-2025

Προκειμένου ο Δήμος Βέροιας να προχωρήσει στον ετήσιο προγραμματισμό των παραχωρούμενων σχολικών χώρων (γυμναστηρίων, αιθουσών κ.λ.π.), καθώς και των αθλητικών χώρων: ΕΑΚ, Φιλίππειο Γυμναστήριο και ΔΑΚ “Άρης Γεωργιάδης” (Μπάσκετ Εληάς) σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, για το σχολικό έτος 2024 – 2025, παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να τους χρησιμοποιήσουν για το επόμενο έτος, να καταθέσουν ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 τα σχετικά αιτήματά τους στις κατά τόπους διευθύνσεις των σχολείων.

Για τους αθλητικούς χώρους παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα αιτήματά τους στο αρμόδιο Τμήμα Αθλητισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση veriasports@gmail.com.

Όσον αφορά στα αθλητικά σωματεία, η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται και από τη σχετική εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ για όσα σωματεία έχουν ήδη προβεί στην εγγραφή τους και έχουν λάβει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη ΓΓΑ. Στη συνέχεια, και σύμφωνα με την νομοθεσία, θα εξεταστούν τα αιτήματα, προκειμένου να αποφασιστεί η παραχώρηση ή μη παραχώρηση χρήσης.

2 σχόλια:

  1. καλοί οι σύλλογοι αλλά έχουν δικαιώματα και οι μεμονωμένοι πολίτες οι οποίοι θέλουν να αθληθούν αλλά είναι κατειλημμένοι οι χώροι απο τους συλλόγους, οι οποίοι όλο και αυξάνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολόκληρο ΔΑΚ Βικέλας έχεις που όμοιο του δύσκολα βρίσκεις στην Ελλάδα, και από ότι βλέπω εκει ο χώρος είναι άψογος, ο εξωτερικός. Πιος σε κρατάει;;;;;;;; τρώγοντας με τα ρούχα μας

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ