Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (10/6 - 16/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Νιώθεις ότι όλα πάνε στραβά …. Ε και; Δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο και κάποιες στιγμές ναι, όλα πηγαίνουν στραβά και δεν υπάρχει κάτι περίεργο ή αλλόκοτο σε αυτό …. Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας από το ζώδιο της κυριαρχίας του τον Δίδυμο, σχηματίζει την όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ (19ο 10’) δυσχεραίνοντας και παγώνοντας τις επικοινωνίες μας και προκαλώντας απογοήτευση εξαιτίας δυσάρεστων σκέψεων ή και συνειδητοποιήσεων.

Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου όμως, παρόλες τις δυσκολίες που επιφέρει στις ανθρώπινες επικοινωνίες είναι και μία όψη που μπορούμε να την αξιοποιήσουμε κατάλληλα προς όφελός μας. Με ποιο τρόπο; Με το να οργανωθούμε, να αγαπήσουμε τα όρια και να αρχίσουμε να τα εφαρμόζουμε στην ζωή μας εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, προκειμένου να επιτύχουμε μία σωστή δομή …Με αυτή την όψη παράλληλα συνειδητοποιούμε στην πορεία, ότι μέσω προκλήσεων και δοκιμασιών, πήραμε αποφάσεις που μπορεί σε παρελθόντα χρόνο να «τρενάραμε» γιατί μας ζόριζαν, μας δυσκόλευαν. Με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου ωριμάζουν κάποιες σκέψεις μέσα μας, συνειδητοποιούμαι ότι έχει έρθει η ώρα να τερματίσουμε, να κόψουμε ή να αποστασιοποιηθούμε από κάτι και αυτό εντέλει μπορεί να σταθεί ωφέλιμο για την πορεία μας.

Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν τα θετικά και ας δείξουμε πνεύμα υπομονής και συγκαταβατικότητας στα δύσκολα….

♈ Κριός

Γενικά

Οι συμπτώσεις θα σου δώσουν μια νέα προοπτική στη διαχείριση του εισοδήματός σου. Η αξιοποίηση των εκφραστικών σου μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία και η προσπάθεια θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Οι αντιξοότητες και τα εμπόδια δεν θα λείψουν, καθώς η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Κρόνου θα σου δώσει περιστασιακές απογοητεύσεις, συναισθηματικές και οικονομικές. Ο Δίας στα πρώτα του βήματα στο ζώδιο των Διδύμων θα σε κρατήσει ψυχικά σθεναρό και θα σε σώσει από αιφνίδιους κινδύνους που μπορεί να ξεσπάσουν μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην μένεις αμετακίνητος στις απόψεις σου και επιμένεις να γίνονται όλα όπως τα θες εσύ φίλε μου Κριέ. Το κλειδί για μία καλή εβδομάδα στα αισθηματικά σου είναι η επικοινωνία, η κατανόηση αλλά και οι ιδέες που θα φέρουν ανανέωση στη σχέση σου!Αν είσαι ελεύθερος δέχεσαι προτάσεις που τις … ακυρώνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα συγκρότησης των επαγγελματικών, όπου μπορείς με λογική και οργάνωση να βάλεις σε μία σειρά όλα όσα θέλεις να πραγματοποιήσεις, ξεπερνώντας την παρορμητικότητα που είχες το τελευταίο διάστημα. Μάχες συμφερόντων γίνονται στα οικονομικά, προσοχή γιατί κάποιοι μπορεί να προσπαθούν να σε ξεγελάσουν.

♉ Ταύρος

Γενικά

Στάθμισε τις δυνάμεις σου, κράτα τις βασικές ισορροπίες, έλεγξε τα περιθώρια που έχεις και απέφυγε να έρθεις σε αντίθεση με το νόμο. Αυτή την εβδομάδα Ταύρε μου θυσιάζεις την πραγματοποίηση επιθυμιών προκειμένου να καλύψεις υποχρεώσεις. Ό,τι θετικό πετύχεις θα αποτελέσει εχέγγυο για τους επόμενους μήνες, καθώς και τότε θα περάσεις μια δυσκολία στις σχέσεις και στις συναλλαγές σου. Προσέχεις πώς θα διαχειριστείς τα συναισθήματα, το χρόνο και την αλλαγή των προτεραιοτήτων σου. Μην χάσεις ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και προτίμησε τη συνθηκολόγηση από την αντίδραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος αρχίζει να φουντώνει αγαπητέ μου Ταύρε καθώς ο Άρης περνά στο ζώδιο σου και εξάπτει την ερωτική σου λίμπιντο! Δεν λείπει όμως και το πείσμα αλλά και η επιμονή να πετύχεις τον ερωτικό σου στόχο! Προσπάθησε να μην είσαι τόσο απόλυτος στα θέλω σου αν θες να αποφύγεις καβγαδάκια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης καθώς περνά στο δικό σου ζώδιο σε κάνει ιδιαίτερα μαχητικό προκειμένου να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου φίλε μου Ταύρε. Στα επαγγελματικά η εβδομάδα είναι πιεστική και αισθάνεσαι ότι προσπαθούν να σου κάνουν τα κουμάντα και να σου επιβάλλουν τις θέσεις τους! Στον οικονομικό τομέα, αξιοποίησε τις ευκαιρίες ανόδου που σου δίνονται.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιό σου προσφέρει ευεξία και αισιοδοξία. Δίνει διέξοδο σε οικονομικές έγνοιες και υπερασπίζεται σθεναρά το συμφέρον σου. Ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και αναθεώρηση σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών, είναι απαραίτητα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Εσύ πάντως παρουσιάζεσαι αρκετά ασφαλής και ευδιάθετος. Οι καταστάσεις θα παραμείνουν ωστόσο εύθραυστες. Δεν πρέπει να κάνεις κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος σου ή που θα προκαλέσει ζημιά σε έναν νευραλγικό τομέα της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη ολοκληρώνει αυτή την εβδομάδα την πορεία της στο ζώδιο σου και παρόλο που έχεις μπει σε σκέψεις για την αισθηματική σου ζωή, σίγουρα έχεις τις ευκαιρίες εκείνες για να ανανεώσεις μία σχέση ή για να κατανοήσεις καλύτερα τι θέλεις. Ένα νέο φλερτ είναι πολλά υποσχόμενο για μία σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Περιμένεις κάποιες απαντήσεις που καθυστερούν να έρθουν με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα να θυμώνεις και να νιώθεις ότι τα επαγγελματικά είναι σε στασιμότητα! Προσοχή σε νομικά έγγραφα. Στον οικονομικό τομέα, σύντομα θα πάρεις τα πάνω σου για την ώρα είσαι αρκετά ανήσυχος.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα θα σε επηρεάσει περισσότερο θετικά και λιγότερο δύσκολα. Οι άνθρωποι θα βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών σου. Η εστία πολέμου παραμένει στον οικογενειακό χώρο, αλλά φαίνεται να περιορίζεται και σιγά σιγά να σβήνει. Μικρές αναθεωρήσεις σε παγιωμένες συνήθειες θα σε βοηθήσουν να συντηρήσεις τα κεκτημένα σου. Η προσωπική σου ζωή θα έχει αναταράξεις, αλλά είναι στο χέρι σου να την διασώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έντονο παρασκήνιο προμηνύεται στην αισθηματική σου ζωή αγαπητέ μου Καρκίνε. Κρατάς σαν επτασφράγιστο μυστικό τα προσωπικά σου, δεν θέλεις να ακούσεις καμία συμβουλή, παρόλα αυτά βράζεις στο ζουμί σου γιατί υπάρχει ένα ερωτικό πάθος που σε βυθίζει στην αμφιβολία αλλά και στην καχυποψία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι κάπως αμετακίνητος στις απόψεις σου αλλά και στα λεγόμενά σου στα επαγγελματικά και αυτό θα βγει εντέλει σε καλό αγαπητέ φίλε Καρκίνε. Στα οικονομικά χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα μέχρι και την Τετάρτη.

♌ Λέων

Γενικά

Η δύσκολη όψη του Ερμή-Κρόνου θα αφήσει έντονη την επίδρασή της. Δυσκολίες, εμπόδια και πικρίες δεν θα λείψουν. Ο Άρης από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να αλλάξεις σχέδια, τακτική, προγράμματα, να αντικαταστήσεις απώλειες και να ξεπεράσεις πικρίες. Άλλωστε, ο Δίας στους Διδύμους είναι εγγύηση μιας ασφάλειας και προετοιμασίας μιας καλύτερης εποχής που θα έρθει σύντομα. Όσον αφορά στους αγαπημένους σου, μπορείς να κάνεις βήματα προσέγγισης, να εξηγήσεις συμπεριφορές και να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου προς όφελος μιας ομαλής και αποδοτικής καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα για να δικτυωθείς, να φλερτάρεις, να νιώσεις ότι αρέσεις και έχεις τους θαυμαστές σου ενώ ευχάριστες αλλαγές στον τομέα των σχέσεων αναμένεται να σου δώσουν το μήνυμα ότι πολλά θα αλλάξουν το επόμενο χρονικό διάστημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από την κορυφή του ωροσκόπιου σου σε κάνει ιδιαίτερα μάχιμο και αγωνιστή στα επαγγελματικά απλά αυτή την εβδομάδα θα βιώσεις ανταγωνισμό και θα θυμώσεις με την συμπεριφορά κάποιων συνεργατών σου ! Στα οικονομικά βρίσκεσαι σε ένα καλό στάδιο!

♍ Παρθένος

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε παραμένεις συντηρητικός τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά εξαιτίας του περάσματος του Άρη στον Ταύρο. Οι υπόλοιποι όμως πλανητικοί παράγοντες λειτουργούν για να σε εξυπηρετήσουν. Η Αφροδίτη σου ανοίγει το δρόμο για επιδιώξεις εμπορικές, επικοινωνιακές και συναισθηματικές μέχρι να εγκαταλείψει σε λίγες μέρες το ζώδιο των Διδύμων. Εκεί και ο Δίας συνεχίζει να σε βοηθά σε οικογενειακά ζητήματα και στην υπεράσπιση των μεγάλων προσδοκιών σου. Ο Κρόνος στους Ιχθύς σε συμμορφώνει πιο εύκολα σε σχέση με άλλους στην αποδοχή της πραγματικότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο Ερμή/Κρόνου φέρνει αδιαλλαξία στην προσωπική σου ζωή και στη σχέση σου και το χάσμα ανάμεσα σε σένα και στο αγαπημένο σου πρόσωπο ολοένα και μεγαλώνει, γιατί είναι δύσκολο να μπει ο ένας στην θέση του άλλου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις θα σε αναγκάσουν να πάρεις κάποιες αποφάσεις είτε ακόμα μπορεί να διακοπεί μία συνεργασία και αυτό να σε απογοητεύσει, παρόλα αυτά προσφέρονται λύσεις και διέξοδοι! Στα οικονομικά δεν έχεις σπουδαίες μεταβολές!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, ο παράγοντας της καριέρας θα είναι σημαντικός. Με έναν εντελώς ξεχωριστό και δικό σου τρόπο βρίσκεις τις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν και δικαιώνεσαι στις επιλογές σου. Η τόλμη σου είναι καλά προετοιμασμένη, το ίδιο και οι συμμαχίες που κάνεις. Αντίθετα, οι προσωπικές σχέσεις, οι ερωτικές και οι κοινωνικές, είναι πιο εκτεθειμένες σε νέες δοκιμασίες, είτε έχεις καλή συμπεριφορά προς τους άλλους είτε όχι. Εκεί εντοπίζεται το άδικο και εκεί ακριβώς πρέπει να δώσεις προσοχή. Μικρά θέματα υγείας μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεσή σου, αλλά το φάρμακο σε αυτά είναι η αισιοδοξία και η παρουσία κάποιου ιδιαίτερου ανθρώπου στο πλευρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο Άρη / Πλούτωνα σε παθιάζει και σε παρασύρει στην ζήλεια … Συγκρατήσου και προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου αποφεύγοντας την αδιακρισία… Δώσε χώρο στο ταίρι σου να αναπνεύσει! Αν δεν έχεις σχέση προμηνύεται μία ερωτική ιστορία πάθους με αμφίβολη σταθερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ζυγέ αυτή την εβδομάδα θα διαπιστώσεις ότι η συνεργασία και η ομαδικότητα είναι τα κλειδιά για την επιτυχία σου. Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων θα σταθεί ιδιαίτερα κρίσιμη. Βεβαιώσου πως ότι δίνεις το ίδιο λαμβάνεις από την εργασία σου, το πρόγραμμά σου θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ήρθε η ώρα να πληρώσεις το τίμημα της απόκτησης ή να δείξεις θάρρος προκειμένου να απαλλαγείς από σκάρτο ανθρώπινο υλικό πάσης φύσεως. Δεν είσαι άνθρωπος που παίρνει εύκολα αποφάσεις, αλλά προκειμένου για το συμφέρον σου πρέπει να τις πάρεις άμεσα και σωστά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Παράλληλα, πρέπει να κερδίσεις το χαμένο χρόνο σε νομικές διευθετήσεις, σε διαπραγματεύσεις οικονομικών ζητημάτων, σε σπουδές, σε ταξίδια σκοπιμότητας και σε αλλαγές τόπου διαμονής που θα σε ανακούφιζαν

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα διεγείρει το θυμό και την ένταση στον τομέα των σχέσεων. Ασκήσεις ψυχραιμίας λοιπόν συνιστώ και προσπάθησε να διαχειριστείς με συμβιβασμό την όποια πρόκληση δημιουργεί στη σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ για τα επαγγελματικά σου αυτή η εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική αναγνώριση. Δείξε σθένος αποφασιστικότητα και αντοχή και θα ανταμειφθείς. Μην φοβάσαι να αναλάβεις ηγετικό ρόλο …. Στον οικονομικό τομέα βρίσκεσαι σε εβδομάδα άνθισης και ευκαιριών!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η εργασία σου φαίνεται να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα των προηγούμενων μηνών και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Σημαντικός παράγοντας είναι επίσης ο οικονομικός ανεφοδιασμός, η διευθέτηση παλαιών χρεών, ο επαναπροσδιορισμός κληρονομικών υποθέσεων ή η συντήρηση περιουσιακών στοιχείων. Προσοχή όμως, καθώς οι κίνδυνοι από το παρασκήνιο δεν θα λείψουν και δεν μπορείς να τους εξοστρακίσεις όλους. Επομένως, πρέπει να υιοθετήσεις ένα καλύτερο σύστημα αυτοπροστασίας. Είναι καιρός να δώσεις ώθηση στα ταλέντα και στις ιδιότητές σου και να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον που θέλεις να έχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην παίρνεις τις μετρητοίς τα λόγια του συντρόφου σου και θίγεσαι πηγαίνοντας ο νους σου στο κακό! Ίσως να είναι αρκετά δύσκολη η επικοινωνία σας αυτή την εβδομάδα. Αν δεν είσαι σε σχέση η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά αυτό το διάστημα να έρθεις πιο κοντά με ένα νέο πρόσωπο που θα παίξει πολύ έντονο ρόλο στα αισθηματικά σου για την πορεία του καλοκαιριού !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου στην επαγγελματική σου ζωή. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για επιμόρφωση και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων. Τα ταξίδια ή οι συναντήσεις με ανθρώπους από διαφορετικά πεδία μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελή. Μην θίγεσαι από λόγια που ακούς! Μία οικονομική πρόταση θα σε ανταμείψει σε βάθος χρόνου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα σε προκαλεί. Υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και σύντομες πιέσεις από εξωτερικά ή επαγγελματικά γεγονότα. Πρέπει να γίνεις πιο ευέλικτος, πρόθυμος να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν. Αμύνσου στους αντιπάλους σου με κάθε τρόπο που εσύ ξέρεις. Αν χρειαστεί, υιοθέτησε το σύνδρομο του ήρωα γιατί μπορείς να βγεις νικητής στο τέλος από όλη αυτή την επιστράτευση στην οποία θα υποχρεωθείς να μπεις. Στα αισθηματικά, φανέσου ρεαλιστής και στις συζητήσεις σου ειλικρινής. Μην εκπλαγείς αν, μετά από αυτό, δυναμώσει το συναίσθημα που τρέφεις για κάποιον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί την ερωτική σου ζωή και σε γεμίζει με πάθος και ερωτική προσμονή! Υπάρχει ανανέωση στα αισθηματικά σου μόνο που μπορεί να γίνεις πιο κτητικός και απόλυτος απέναντι στο άτομο της καρδιάς σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φίλε μου Αιγόκερε αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να επικεντρωθείς στη στρατηγική και τη μακροπρόθεσμη σχεδίαση των επαγγελματικών σου. Βάλε στόχους και σχεδίασε τα βήματα για να τους πετύχεις. Η υπομονή και η σου σας θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα για σένα αυτήν την περίοδο, με νευρικότητα αλλά και ανανέωση. Το στενό περιβάλλον θα απορροφήσει πολύ από το χρόνο σου, όμως η παρουσία σου εκεί θα δώσει λύσεις. Αυτή την περίοδο αλλάζει κάπως ο τρόπος διαβίωσης ή διαφοροποιούνται οι συνθήκες. Η εργασία συνεχίζει να έχει δυσκολίες, και αυτό που τη σώζει είναι ο καλός άγγελος που βρίσκεται στο πλευρό σου ή, όπως λέμε, οι απίθανες παρεμβάσεις της τύχης στις δύσκολες στιγμές. Μην αρκεστείς όμως μόνο σε αυτό. Κάνε και εσύ ό,τι καλύτερο μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας βρίσκεται στα καλύτερά του αυτό το διάστημα για σένα φίλε μου Υδροχόε. Διανύεις ένα διάστημα ανανέωσης όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων φέρνει όμορφες εξελίξεις για φλερτ και ερωτική αναζωογόνηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε θα νιώσεις την ανάγκη να πραγματοποιήσεις αλλαγές και καινοτομίες στο χώρο εργασίας σου. Οι ιδέες σου θα είναι φρέσκες και θα προκαλέσουν θετική ανταπόκριση. Μην φοβάσαι να προτείνετε νέες προσεγγίσεις και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Κάποια δυσάρεστη είδηση στα οικονομικά προσωρινά θα σε απογοητεύσει.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Φρόντισε να διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου. Απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες με αβέβαιο αποτέλεσμα, κυρίως αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ρισκάρεις οικονομικά και έχεις μεγαλύτερο χρεωστικό υπόλοιπο. Από την άλλη, ο Άρης στον Ταύρο ευνοεί πρόσκαιρες συμμαχίες ή εξυπηρετήσεις από παράγοντες για να διευθετήσεις οικονομικά και άλλα σχετικά ζητήματα. Ο Δίας στους Διδύμους σε βοηθά στην συνεννόηση ή ακόμα και στην κατάκτηση μιας καινούριας αγάπης, που θα αποτελέσει βάλσαμο για τον χαρακτήρα σου σε αυτή την σκληρή εποχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάζεις τα όρια και τις αποστάσεις σου από μία σχέση που νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει . Διαπιστώνεις ότι υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας και αυτό σε κάνει να «κουμπώνεις» και να παγώνεις συναισθηματικά! Προσπάθησε να μην αρπάζεσαι εύκολα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ θα χρειαστεί να επικεντρωθείς στην αυτοπειθαρχία και στην οργάνωση αυτή την εβδομάδα. Μην αφήνεις την δημιουργική σου φύση να σε αποσπάσει από τους στόχους σου. Δούλεψε με συνέπεια και θα δεις τα αποτελέσματα που θες στην επαγγελματική σου ζωή. Στα οικονομικά ξεφεύγεις από μία περίοδο ταλαιπωρίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ