Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (03/06 - 09/06)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Μία δυναμική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά μας.... Ο Ιούνιος ξεκινά με το τρίγωνο Δία - Πλούτωνα και οι ευκαιρίες κέρδους, ανάπτυξης, αναγέννησης προσωπικής και οικονομικής είναι έκδηλες ιδιαίτερα για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου, όπου δέχονται άμεσα την θετική επιρροή αυτής της όψης, ενώ ειδικά αυτή την εβδομάδα θα δεχθούν και τις τυχερές ειδήσεις και προτάσεις που θα αποτελέσουν το "δώρο" τους για το υπόλοιπο μέρος του μήνα!

Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων (στην θέση που είναι κυβερνήτης), βελτιώνοντας αισθητά τις επικοινωνιακές συνθήκες γύρω μας, ενώ ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ταύρου (σε θέση αδυναμίας) και μπαίνουμε σε μία περίοδο όπου είμαστε κάπως "αμετακίνητοι" σε αλλαγές που πρέπει να εφαρμόσουμε, δίνουμε όμως τον δικό μας αγώνα για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας, οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι είναι τα ζώδια που μπαίνουν σε περίοδο δυναμικών εξελίξεων στην ζωή τους! Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Πέμπτη στο ζώδιο των Διδύμων (με την συμμετοχή του Κρόνου), που προσφέρει το άνοιγμα και την προοπτική για νέες συμφωνίες, νέες γνωριμίες οι μέρες μας γεμίζουν ειδήσεις, πληροφορίες, ιδέες , απαραίτητη όμως θα κριθεί η δομή, η οργάνωση αλλά και κάποιες θυσίες, ιδιαίτερα για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου όπου είναι τα ζώδια που θα γυρίσουν αυτό τον καιρό μία νέα σελίδα στην ζωή τους αποδεχόμενοι ότι θα χρειαστεί να κοπιάσουν λίγο περισσότερο!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσουν επιτυχώς οι κοινωνικές σου επαφές, να λάβεις στήριξη μέσα από τις γνωριμίες σου, αλλά και να δεχθείς θετικές απαντήσεις σε αιτήματα που έχεις κάνει (εργασία, οικονομικά)! Παράλληλα το φλερτ, είναι υπαρκτό στην καθημερινότητά σου και σου δίνει επιβεβαίωση! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων ανοίγει ευκαιρίες για νέες προτάσεις και συμφωνητικά. Θα χρειαστεί να σκεφτείς σοβαρά όλα τα δεδομένα και ίσως βγεις λίγο από την βολή σου, ανακοινώνοντας κάποιες αποφάσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ενθουσιασμός στα αισθηματικά υπάρχει καθώς και η διάθεση για φλερτ, ερωτικό παιχνίδι και νέες γνωριμίες. Σίγουρα όμως αυτή την εβδομάδα αντιλαμβάνεσαι πως πρίν πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής ζωής πρέπει να αναλογιστείς αρκετά πράγματα και θεωρώ ότι για την ώρα δεν θέλεις να αποχωριστείς την ανεξαρτησία και την αυτονομία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επινοητικότητα και η ικανότητά σου να πείθεις και να μεταδίδεις σωστά την γνώση και την πληροφορία θα αποτελέσουν το χρυσό χαρτί επιτυχίας στα επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα! Στα οικονομικά οι συνθήκες σε ευνοούν!

♉ Ταύρος

Γενικά

Ταύρε μου, η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο Ερμή/Ποσειδώνα που προσφέρει τρυφερές επικοινωνίες που γαληνεύουν την καρδιά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 18-20 Μάη! Το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα προσφέρει μία σπουδαία προοπτική ανόδου και επίτευξης επαγγελματικής για σένα που έχεις γεννηθεί 21-23 Απριλίου! Η εβδομάδα προσφέρεται για αποφάσεις που αφορούν το μέλλον και την προοπτική των οικονομικών! Προσοχή στις φιλικές επαφές, κάποιοι άνθρωποι σε προσεγγίζουν με απώτερο σκοπό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διατηρείς κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που σε προσεγγίζουν και που αισθάνεσαι ότι κάτι σου κρύβουν. Αυτή την εβδομάδα είσαι κάπως καχύποπτος στα αισθηματικά και δεν αφιερώνεις χρόνο για ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη ουσία! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, συντηρείς ένα ωραίο και σταθερό κλίμα στη σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα ενδυνάμωσης επαγγελματικής και επιτυχίας οικονομικής! Αφιέρωσε την ενέργειά σου σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου και θα δεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, ξεκινά μία εβδομάδα που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο σου, στην ίδια θέση κινείται και ο Δίας και η Αφροδίτη , ενώ έχουμε και Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου. Τι σημαίνουν όλα αυτά ;;; Είσαι ο πρωταγωνιστής, κατακτάς στόχους, ανανεώνεσαι, έχεις επιτυχία σε μεγαλόπνοα σχέδια και γυρνάς μία νέα σελίδα! Αν είσαι γεννημένος 8-12 Ιουνίου, ζορίζεσαι λίγο παραπάνω από ευθύνες που υπάρχουν στην «πλάτη» σου αυτό τον καιρό, ενώ θα χρειαστεί να κάνεις και κάποιες θυσίες για να πετύχεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δίδυμε αυτή η εβδομάδα φαίνεται να είναι για εσένα φτιαγμένη. Η πλειοψηφία των όψεων σε ενδυναμώνει ψυχολογικά και μαζί κινητοποιείσαι αρκετά ώστε να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σου που θεωρείς απαραίτητες για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Συνιστάται να εκμεταλλευτείς το συγκεκριμένο διάστημα, γιατί η πλειοψηφία των όψεων που σχηματίζονται στον ουρανό σου υπόσχονται μοναδικές εμπειρίες που θα ανανεώσουν την ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις ή ακόμα και να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά είσαι πιεσμένος όμως αρχίζεις και κάνεις καλύτερο «κουμάντο» προκειμένου να συγκροτηθείς.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις και απελευθερώνεσαι από τοξικούς ανθρώπους, αλλά και τοξικές καταστάσεις, η ψυχολογία ανεβαίνει, δέχεσαι στήριξη και εξυπηρέτηση από εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά! Βάζεις φρένο στις αρνητικές σκέψεις που είχες το τελευταίο διάστημα και κρατάς μυστικά χαρτιά για τις επόμενες κινήσεις σου. Η δίψα για κοινωνική ζωή είναι τονισμένη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις και απελευθερώνεσαι από τοξικούς ανθρώπους, αλλά και τοξικές καταστάσεις, η ψυχολογία ανεβαίνει, δέχεσαι στήριξη και εξυπηρέτηση από εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά! Βάζεις φρένο στις αρνητικές σκέψεις που είχες το τελευταίο διάστημα και κρατάς μυστικά χαρτιά για τις επόμενες κινήσεις σου. Η δίψα για κοινωνική ζωή είναι τονισμένη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μυστικές επαγγελματικές επαφές γίνονται αυτό τον καιρό και είσαι σε περίοδο αναμονής πριν ανακοινώσεις τις τελικές σου αποφάσεις. Ωστόσο στα οικονομικά αναμένεται κάποιο έξτρα κέρδος που θα σε ανεβάσει πολύ!

♌ Λέων

Γενικά

Μία εβδομάδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου ξεκινά αγαπητέ μου Λέοντα … Είσαι αρκετά δημιουργικός, ανοιχτός σε νέες ιδέες, νέες γνωριμίες, ενώ δέχεσαι χαρμόσυνα νέα μέσα από το περιβάλλον σου που αποτελούν την ευκαιρία όχι μόνο για να περάσεις καλά, αλλά και για να προχωρήσεις σε ένα σημαντικό για σένα σχέδιο! Πιο συγκρατημένες θα χρειαστεί να είναι οι κινήσεις στον οικονομικό τομέα, ενώ είναι ο καιρός να απομακρυνθείς από κάποιους ανθρώπους που σε θυμούνται όταν έχουν την ανάγκη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ Λέοντα αυτή η εβδομάδα σε καθιστά πολύ δημοφιλή, στοιχείο που όπως όλοι ξέρουμε πάντα απολαμβάνεις. Οι συσσωρευμένοι πλανήτες στο ζώδιο του Διδύμου σε βοηθούν να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να έρθεις σε επαφή με πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Στην πραγματικότητα πέρα από τα προσωπικά, είσαι ευνοημένος και στα επαγγελματικά οπότε η διάθεση σου είναι σε καλή κατάσταση και λάμπεις από χαρά και αυτοπεποίθηση, προσελκύοντας περισσότερους πιθανούς συντρόφους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι «κορυφή» σε αυτό που κάνεις επαγγελματικά και αυτό το βλέπουν όλοι γύρω σου, για αυτό , λαμβάνεις μέσα στην εβδομάδα την υποστήριξη αλλά και τον θαυμασμό! Θέλω την προσοχή σου στα οικονομικά, οι απαιτήσεις αυξάνονται!

♍ Παρθένος

Γενικά

Σημαντικές εκκινήσεις γίνονται αυτή την εβδομάδα στον επαγγελματικό σου τομέα αγαπητέ φίλε Παρθένε, εσύ καλείσαι να ακολουθήσεις το ρεύμα των αλλαγών, έστω και αν απογοητεύεσαι ότι θα πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι με κάποιους συνεργάτες. Ο Ερμής από τους Διδύμους καθώς και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, ευνοούν ιδιαίτερα επαγγελματικές συναντήσεις, προτάσεις, επαφές, που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις στόχους για την εργασία σου! Είναι μία εβδομάδα που δεν αφιερώνεις πολύ χρόνο για σένα και την προσωπική ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ μου Παρθένε αληθεύει πως έχεις μία μικρή ευκαιρία στις αρχές της εβδομάδας για κάποιες θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Αυτές αφορούν εσένα που είσαι του τρίτου δεκαημέρου αποκλειστικά. Η πλειοψηφία των όψεων που κορυφώνονται κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας σου φέρνουν μεγαλύτερη εύνοια σε ζητήματα κοινωνικής ανόδου και επαγγελματικών, αφήνοντας λίγο χρόνο για τα ερωτικά σου. Τα καλά νέα αφορούν εσένα δεσμευμένε που θέλεις να επισημοποιήσεις έναν δεσμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές που ανοίγονται τώρα στα επαγγελματικά σου είναι ιδανικές και η τύχη είναι με το μέρος σου! Στον οικονομικό τομέα είσαι ακόμα σε φάση αναμονής και αγχωμένος με τις υποχρεώσεις που τρέχουν!

♎ Ζυγός

Γενικά

Νιώθεις ήδη καλοκαιράκι αγαπητέ φίλε Ζυγέ, η πολυαστρία στο ζώδιο του Διδύμου αυξάνει την αισιοδοξία σου, την επεκτατική σου διάθεση ενώ ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές για ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες, νέες γνωριμίες. Εξαιρετικά πιο ευεργετημένος θα βρεθείς αυτό το διάστημα εσύ που έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο! Εσύ που είσαι Ζυγός γεννημένος 8-12 Οκτωβρίου η εβδομάδα θα προσφέρει μία επαγγελματική πρόταση, που θα κριθεί θετική αλλά για να την κάνεις πράξη θα πρέπει να πιέσεις πολύ το πρόγραμμά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζυγέ για εσένα υπάρχει αυτή η πολύ αισιόδοξη εβδομάδα με την πλειοψηφία των όψεων να γίνονται με τη συμμετοχή του ζωδίου του Διδύμου. Αυτό για εσένα με απλά λόγια σημαίνει ότι επενδύεις περισσότερο στην απόκτηση περισσότερων εμπειριών, καθώς και στην εμβάθυνση της επικοινωνίας σου με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Υπάρχουν ερωτικές ευκαιρίες κυρίως για εσένα που είσαι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ το τρίτο δεκαήμερο των Ζυγών θα απολαύσει μία πιο ήρεμη περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες ιδέες, ενασχόληση με τα media, τον τουρισμό ή και επαφές με εξωτερικό εννοούνται ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ! Στα οικονομικά συντηρείς ένα καλό κλίμα και είναι δρομολογημένες οι υποχρεώσεις σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα τίποτα δεν σου λείπει αγαπητέ μου Σκορπιέ … οι μέρες σου γεμίζουν με πάθος, ερωτισμό, ενώ το πορτοφόλι γεμίζει και σου δίνει την ασφάλεια και την σιγουριά που έχεις ανάγκη! Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για οικονομικές διαπραγματεύσεις, πωλήσεις, μισθώσεις, επενδύσεις αλλά και για να θέσεις τα όρια και τους κανόνες σου – με επιτυχία στον αισθηματικό τομέα-! Στα επαγγελματικά είναι ταχύτατες οι εξελίξεις και τρέχεις να τα προλάβεις όλα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φίλε Σκορπιέ, η συγκεκριμένη εβδομάδα σε βρίσκει με ιδιαίτερα αυξημένη λίμπιντο, αλλά και σεβαστές αισθηματικές ευκαιρίες. Ο πιο τυχερός είσαι εσύ του τρίτου δεκαημέρου αφού το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα σου υπόσχεται μοναδικές στιγμές με το ταίρι που ήδη έχεις ή με μία πολύ σημαντική επαφή που θα κάνεις. Επενδύεις στην λεκτική επικοινωνία αλλά ταυτόχρονα δεν χάνεις ίχνος από τη διαίσθηση σου, καταλαβαίνοντας τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εκνευρισμοί στα επαγγελματικά δεν λείπουν, γιατί υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει τώρα να τακτοποιήσεις! Στον οικονομικό τομέα είναι η ευκαιρία σου για να δεις τον λογαριασμό σου να ανεβαίνει!

♐ Τοξότης

Γενικά

Ετοιμάσου για μία εβδομάδα γεμάτη επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις με συνεργάτες αλλά και με πρόσωπα του σταθερού σου περιβάλλοντος αγαπητέ μου Τοξότη. Είσαι πιο ανοιχτός και δεκτικός να μιλήσεις, να ακούσεις και να συμφωνήσεις σε πράγματα αυτή την εβδομάδα! Οι μέρες όμως μπορεί να φέρουν και νέους ανθρώπους στη ζωή σου για το λόγο αυτό , παρέμεινε δεκτικός σε νέες γνωριμίες που θα σταθούν εξαιρετικά σημαντικές αυτή την περίοδο! Τα βάρη ευθυνών στο σπίτι και στην οικογένειά δεν λείπουν αλλά ούτε και το άγχος για τα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε μία ιδιαίτερα ευνοϊκή εβδομάδα Τοξότη και μάλιστα σου είναι πολλά υποσχόμενη στον αισθηματικό τομέα. Η συσσώρευση πολλών πλανητών απέναντί σου, στο Δίδυμο, σε βοηθά να βρεις τη χρυσή τομή με το άλλο σου μισό ή να κάνεις πιο εποικοδομητικές προσεγγίσεις προς έναν καινούργιο έρωτα. Παράλληλα, η θετική όψη μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να κτίσεις μία σταθερότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, χωρίς όμως να χάσεις κομμάτι του ρομαντισμού σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία που θα είναι σταθερή σε βάθος χρόνου; Τότε η εβδομάδα είναι ιδανική για κάτι τέτοιο! Πολύ πιο τυχερός θα σταθείς εσύ που είσαι γεννημένος τον Νοέμβριο! Αλλά και εσύ που έχεις γεννηθεί 8-12 Δεκεμβρίου με οργανωμένη προσπάθεια και σκληρή δουλειά θα έχεις σημαντικές κατακτήσεις στα επαγγελματικά!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα προσπαθείς να συγκροτήσει την καθημερινότητά σου αγαπητέ μου Αιγόκερε. Δεσμεύεσαι σε νέες αποφάσεις, εφαρμόζεις αλλαγές στις συνήθειες σου ή ακόμα και στο εργασιακό σου πρόγραμμα! Δέχεσαι κάποιες πιέσεις αυτό τον καιρό, οι μέρες σου γεμίζουν με άγχος γιατί πρέπει να τρέξεις και να τακτοποιήσεις πολλές σου υποθέσεις, όμως οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι εξαιρετικές. Κατάλληλο είναι το διάστημα για διατροφή, άσκηση, αλλά και για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αιγόκερε έχεις μία μικρή ευκαιρία να σημειώσεις όμορφες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή από τις αρχές της εβδομάδας. Από το μισό του διαστήματος αυτού και έπειτα επικεντρώνεσαι πιο πολύ στις καθημερινές σου συνήθειες και προσπαθείς να γίνεις πιο παραγωγικός και λειτουργικός στη δουλειά σου. Πάντως, αν επιθυμείς να ξεκινήσεις κάποιου είδους διατροφή ή γυμναστική για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, το τρέχον διάστημα είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου μπαίνει σε μία νέα ρότα από αυτή την εβδομάδα, επωμίζεσαι νέες υποχρεώσεις και ευθύνες, οι οποίες μπορεί να σε βαραίνουν όμως θα σου βγουν σε καλό! Ιδανική εβδομάδα για τα οικονομικά σου είναι, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί Δεκέμβριο!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα να σε ενδυναμώνει, να ανοίγει ευκαιρίες για πάθος, ικανοποίηση, πλούτο και αναβάθμιση ζωής ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 20-22 Ιανουαρίου! Παράλληλα δέχεσαι κάποια θετικά μηνύματα για τα οικονομικά σου που σου δίνουν ελπίδα! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες για ένα νέο έρωτα, για ένα νέο δημιουργικό σχέδιο, ενώ φαίνεται ότι κάνεις τώρα τα κουμάντα σου στα οικονομικά , προκειμένου να εκπληρώσεις κάτι που το θέλεις πολύ εδώ και καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ασυνήθιστα ερωτική περίοδος έχει φτάσει για εσένα, Υδροχόε. Πολλοί πλανήτες πια έχουν μαζευτεί στο ζώδιο των Διδύμων κι αυτό λειτουργεί υπέρ σου. Σε βοηθά να κάνεις καινούργιες επαφές αν είσαι μόνος και να ανανεωθείς. Αν έχεις σύντροφο και παιδάκια θα παρατηρήσεις ότι μέσα σε αυτό το διάστημα τα πράγματα μεταξύ σας πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα. Επινοείς συνεχώς νέους τρόπους να εκφράσεις δημιουργικά όλα όσα αισθάνεσαι και εντυπωσιάζεις τον περίγυρό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυναμικές πρωτοβουλίες, αλλά και αρκετή δημιουργικότητα θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εβδομάδας που θα σε στηρίξουν να γυρίσεις μία νέα σελίδα στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά περιμένεις κάποια χρήματα που αργούν, ξέρεις όμως ότι θα τα λάβεις!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ, προσπαθείς να ενισχύσεις το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς στο σπίτι, στην οικογένεια και στην εργασία! Συμπαραστέκεσαι στους δικούς σου ανθρώπους, αλλά εφαρμόζεις και αλλαγές, προκειμένου να βελτιωθεί το επίπεδο διαβίωσης, ή ακόμα και το επίπεδο εργασίας! Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής έδρας, αλλά και για επίλυση διαφωνιών με την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα που έρχεται αγαπητέ μου Ιχθύ θα είναι σταθερή για εσένα, με αργές εξελίξεις, όχι όμως απαραίτητα κακές. Η αστρολογικές όψεις που κορυφώνονται κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος υποδηλώνουν ότι επενδύεις περισσότερο σε έναν συνδυασμό διαισθητικής και λεκτικής συνεννόησης με τον περίγυρο σου φέροντας θαυμάσια αποτελέσματα. Προκύπτει ένα φλερτ που σε ανανεώνει ή κάνεις ερωτικούς διαλόγους με το άλλο σου μισό ώστε να έρθετε πιο κοντά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα περνάς το τελευταίο κύμα ταλαιπωριών και στην συνέχεια θα αρχίσεις να ανεβαίνεις. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχουν σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις με άτομα που συνεργάζεσαι στενά. Η υποστήριξή τους θα σταθεί πολύτιμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ