Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

“Ελληνική Παραγωγή” web-tv: Ο πρόεδρος της Ο.Π. Πέλλας Χρήστος Τσαρτσαράκης για το σύμπλεγμα ιώσεων της ροδακινιάς

Το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου προβάλλεται το 12ο και τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου εκπομπών της web-tv “Ελληνική Παραγωγή”.

Καλεσμένος στο studio της εκπομπής, ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παραγωγών ΑΣ Πέλλας Χρήστος Τσαρτσαράκης, μιλά για το μεγάλο νέο πρόβλημα του συμπλέγματος ιώσεων της ροδακινιάς που ξεκίνησε από χωράφια του νομού Πέλλας και επεκτείνεται σε όλο τον κάμπο της Κεντρικής Μακεδονίας!

Παράλληλα, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, συνδεόμαστε ζωντανά με την Γιαννούλη Λάρισας, για να συναντήσουμε στο χωράφι του τον παραγωγό Φάνη Τραγάκη!

Μετά τη ζωντανή μετάδοσή τους, όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή από το επίσημο κανάλι στο Youtube:

www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv


Αυτά και άλλα πολλά, την Πέμπτη 27 Ιουνίου ώρα 21:00 ζωντανά στις οθόνες σας από τα κανάλια της «Ελληνικής Παραγωγής» στο youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv και στο facebook https://www.facebook.com/ellinikiparagogiwebtv ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται από το www.veriotis.gr και www.imathiotikigi.gr.

Μετά την ζωντανή μετάδοσή τους, όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή από το επίσημο κανάλι στο Youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv. Κάντε την εγγραφή σας για να είστε ενημερωμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ