Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στη Βέροια

«Το ΠΑΣΟΚ των αρχών και των αξιών είναι εδώ»
Με αφορμή την παρουσία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Βέροια για την κεντρική ομιλία της υποψηφίας ευρωβουλευτή Μαρίας-Ωραιοζήλης Κουτσουπιά, το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ασκεί κριτική προς το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως το κόμμα και ειδικά τα μέλη της Ημαθίας δεν ξεχνούν.

Αναλυτικά αναφέρει:

«"Καμαρώσαμε" για άλλη μια φορά τον εξουσιομανή, πρώην "μεγαλοστέλεχος" του χώρου μας, να προσπαθεί να αποδείξει την πίστη του στα νέα αφεντικά του.

Θλιβερή η προσπάθειά του, θλιβερός και αμήχανος ο ίδιος. Άξιος πάντως… ο μισθός του.

Το ΠΑΣΟΚ έχει μνήμη. Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας μεγαλύτερη. Η μνήμη αυτή περιφρουρεί την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες μας. 

Και το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία υπηρετώντας όλα αυτά, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας για τις εκλογές της Κυριακής, αφήνοντας τους σύγχρονους "Εφιάλτες" στους εφιάλτες τους».

7 σχόλια:

  1. τα στερνά τιμούν τα πρώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια υποκριτικη ανακοινωση, απο μια υποτιθεμενη Νομαρχιακη, που πριν απο λιγα χρονια, ετρεχαν ολοι αυτοι ( γονεις, θειοι, αδελφια και λοιποι συγγενεις ), σαν πιστα σκυλακια πισω απο τον τσομπανη που τωρα < κανουν πως κατηγορουν >. Αγαπητοι ας πουμε, γιαλαντζι ντολμα συντροφοι.Αυτος ειναι ο λογος που δεν προκειται ( οσα χρονια και αν περασουν ), να δειτε ξανα μια < πρασινη μερα>. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ. Αθανατος, και για αλλη μια φορα δικαιωμενος, ο γνωστος ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ του νομου, για ολα αυτα που ελεγε και φωναζε εκεινα τα χρονια. Ποσο προφητικος, και ποσο παρεξηγημενος, γιατι ολα αυτα που ελεγε ΠΟΝΟΥΣΑΝ και ηταν αληθινα. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ. Ας μας πουν καποιοι < συντροφοι-αγωνιστες >του καναπε ,τον πρωινων καφε της πολης μας, ποσες φορες την ημερα μιλανε μαζι του στο τηλεφωνο. Και που ανταμωνουν στα < ψηλα της πολης μας > . Και το κυριοτερο, ποσα ρουσφετια τους εχει κανει τα τελευταια δωδεκα μνημονιακα χρονια. ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ. Θα το δειτε και συντομα, Κυριακη κοντη γιορτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. Αλλά ποιος την έχασε για να την βρει αυτός???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να καταλάβω (σχόλιο στις 3:42) πώς τα ξέρεις όλα αυτά. Δηλαδή είναι λάθος και άδικη η κοινή διαπίστωση ότι ο δεινόσαυρος κ. Χρυσοχοϊδης έχει μοναδικό μέλημα την αγκίστρωσή του στα σαλόνια της εξουσίας!
    Ναι, είναι ένας σύγχρονος εφιάλτης του ΠΑΣΟΚ, στην έσχατη μορφή του μάλιστα και αυτοί που τον έκριναν είναι μακριά από την εξουσία από το 2012. Είσαι πολύ μικρός λοιπόν εσύ για να τους κρίνεις φανατισμένο αμνοερίφιο του Κούλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 3.42 λέει τα πράγματα ως έχουν .Αν θέλετε και ονόματα να αρχίσουμε να λέμε.Ποιοι είναι αυτοί οι "κύριοι" που ομιλούν για τον Χρυσοχοΐδη και που ίσως πριν κάνα δυο μέρες μιλούσαν στο τηλέφωνο

      Διαγραφή
    2. Κρίμα για τα αρνητικά σχόλια για τον Χρυσοχοΐδη.... Τζόρνταν βγες και στειλτους όλους ....

      Διαγραφή
  5. Με την χρεοκοπία τα παλια γνωστά κομματα τελείωσαν, στην ουσια ακομα βρισκόμαστε σε χρεοκοπία και σε φαση πολιτικών / κομματικών αλλαγών που θα διαρκέσει αρκετό καιρο και τοτε θα εξαφανιστούν τα κόμματα αυτα.
    Ο κάθε ...""Μιχάλης κοιταξε να την κανει για αλλου και φυσικα εκει που θα ειχε ρολο και καρέκλα! Για τους υπολοίπους, υπομονή και καλή δύναμη όπως μας ειχε και πει κάποιος ...καλός φίλος καποτε.
    Ακομα ειναι νωρίς να δούμε το νέο, το καινούργιο και την καλύτερη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ