Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσιπουρίδου: «Οι εκδηλώσεις της "Εύηχης πόλης" υλοποιήθηκαν σεβόμενες την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς»


Συγχαρητήριο μήνυμα της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου στην ΚΕΠΑ

Συγχαρητήρια επιστολή, στον Πρόεδρο, στους εργαζόμενους της ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας καθώς και στους συντελεστές που διοργάνωσαν της εκδηλώσεις της «Εύηχης Πόλης», έστειλε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου. Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι μουσικές εκδηλώσεις «της Εύηχης πόλης». Τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και εγώ προσωπικά, σας συγχαίρουμε για την εξαιρετική διοργάνωση.

Η επιτυχία των τετραήμερων εκδηλώσεων που έγιναν σ’ όλη τη Βέροια, αποδεικνύει την συμβολή της αγαστής συνεργασίας του προσωπικού, αλλά και της μεγάλη συμμετοχής των δημοτών μας.

Ως εκπρόσωπος του εμπορικού κόσμου, θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές και τους συντελεστές τον καθένα ξεχωριστά.

Οι εκδηλώσεις «της Εύηχης πόλης» σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν με ιδιαίτερη λεπτομέρεια, σεβόμενοι την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, πάγιο αίτημα των συναδέλφων εμπόρων να μην πραγματοποιούνται στατικές δράσεις στο εμπορικό κέντρο σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Σας συγχαίρω και σας εύχομαι πάντα επιτυχίες στο δύσκολο αλλά συνάμα όμορφο και παραγωγικό, πολιτιστικό έργο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ