Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο «ΣΟΚ» στις Σέρρες: Συγκρούστηκαν δύο μηχανές - Ένας νεκρός

Τραγωδία το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου στις Σέρρες, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε στον παράδρομο του περιφερειακού δρόμου, προς την περιοχή της Ομόνοιας. 

Η σύγκρουση προκλήθηκε όταν μια μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε ένας νεαρός άνδρας, συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ο ηλικιωμένος.

Ο 77χρονος μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να επιβιώσει από τα σοβαρά τραύματά του.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Χθες (27 Ιουνίου 2024) και ώρα 17:55 περίπου, στο 0,8ο χιλιόμετρο της παράπλευρης της περιφερειακής οδού Σερρών, δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 77χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη διακομιδή τους σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 77χρονος οδηγός κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ