Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Nέα παγκάκια τοποθετήθηκαν στο Σέλι

Φαρσαρώτος: «Μικρές πινελιές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής»

Με πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Σελίου και την συνδρομή της Αντιδημαρχίας Τεχνικών του Δήμου Βέροιας τοποθετήθηκαν ξύλινα παγκάκια σε διάφορα σημεία σε πεζοδρόμια των κεντρικών δρόμων του γραφικού ορεινού χωριού του Βερμίου. Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος Γιώργος Φαρσαρώτος, πρόκειται για μικρές πινελιές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής για μικρούς, μεγάλους και χιλιάδες τουρίστες που θα επισκεφθούν το Σέλι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.







34 σχόλια:

  1. Ημαθία δεν είναι μόνο το Σέλι, (κατά το Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.) Εκεί στο τοπικό Βέροιας κάντε κάτι για αυτή την έρμη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο Γεώργιος , μπράβο στην αντιδημαρχία.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλτε κάνα παγκάκι στη Βεργίνα που έρχονται χιλιάδες τουρίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας το ζητησει η Κοινότητα Βεργινας τοτε.Το Σελι το ζητησε και το εβαλε με χιλιαδες επισκέπτες και αυρο το καλοκαίρι.

      Διαγραφή
    2. Στο Μουσείο της Βεργινας συστημενοι ερχονται οι επισκέπτες.

      Διαγραφή
    3. Οι επισκέπτες είναι απόλυτα ενημερωμένοι και ξέρουν πού πάνε

      Διαγραφή
    4. Υπάρχει διαφορά οι επισκέψεις στο Σέλι με τις Βεργίνας , στο Σέλι δεν πληρώνεις ενώ στην Βεργίνα πληρώνεις ./....επομένως το θέμα ας το λύσει το υπουργείο που εισπράττει .

      Διαγραφή
    5. Πανε στο Μουσειο της Βεργινας και στους αρχαιολογικούς χωρους οι επισκεπτες και αδιαφορουν για τον υπολοιπο οικισμο της Βεργινας .

      Διαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ! ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ 2ΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ! ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΡΙΑΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ... ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ που γραφεις για το Ξηρολιβαδο και εχεις τα δικια σου απευθυνσου πρωτα στην Κοινοτητα Κουμαριας στην οποια υπαγεται το Ξηρολιβαδο και ζητησε την παρεμβαση θεσμικά.

      Διαγραφή
    2. Μπορει Ξηρολιβαδο να μην υφίσταται σαν κοινοτητα αλλα ο πολιτιστικός συλλοηος τι κανει ?

      Διαγραφή
    3. Ειδικα η άσφαλτος στις κλειστές στροφές μπαίνοντας στο χωριο ειναι πολυ φαγωμενη στις ακρες και στενεύουν επικίνδυνα το φάρδος του έτσι κι αλλιώς πολυ στενού δρόμου.

      Διαγραφή
    4. Το τι κατηγοριας πολιτης εισαι , εξαρτάται απο το αν γινονται η ο ι εργα στο Σελι... ?Απαιτησε και διεκδικησε και συ εργα απο την Κοινότητα Κουμαριας οπου ανηκει ο οικισμος του Ξηρολιβαδου.Μην μεμψιμοιρουμε.....

      Διαγραφή
    5. Ρε κομπλεξικε κάθε φορά κοινότητα κουμαριας λες κάθε φορά το ίδιο τι κομπλεξ έχεις με το ξηρολιβαδο ποια και κάνεις και 3 σχόλια ο ίδιος να φανεί ότι μου την λένε?

      Διαγραφή
  5. Φανταστείτε τι θα είχε γίνει αν ήταν και την προηγούμενη τετραετία πρόεδρος ο κ. Φαρσαρώτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι θα ειχε γινει;; εαν ο ΔΒ δεν ειναι σε θεση να κλεισει τρυπες στο δρομο, να βαλει 3 παγκάκια και να βάψει 2 παιδικες χαρες...

      Διαγραφή
    2. Αυτο που ειχε γινει τα τελευταία χρονια ηταν η εξαφανιση και η διαλυση της Κοινοτητας απο ανθρωπους χωρις μορφωση και αδολο ενδιαφέρον για το χωριό.Εδω κοντεψαν να φερουν το φωτοβολταϊκό παρκο κολλητα με τα σπιτια του χωριού κ του χιονοδρομικού......

      Διαγραφή
  6. όταν έχεις μεράκι, όλα προχωράν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μόνο μεράκι αλλα και γνώσεις εχει ο πρόεδρος εκει πανω

      Διαγραφή
  7. Πολυ καλή κινηση Προεδρε.Συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδια διαβαζω ολα τα αρθρα για το Σελι μηνες τωρα και αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνει η Κοινοτητα Σελιου να λειτουργεί αναλογικα καλυτερα και πιο αποτελεσματικά απο τους 3 Δημους της Ημαθίας ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανακάλυψατε την Αμερική?, πος κάνετε για ένα παγκάκι?
    Μπράβο και μπράβο === αυτό είναι το ζητούμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ζητούμενο εινσι το τσουναμι εργων πανω στο Σελι που αλλαζουν την εικονα του χωριού....Εσυ ακομη να ανεβεις Σελι να δεις ποσοι δρομοι στρωθηκαν τελικα γραφικε ?

      Διαγραφή
    2. Πες ρε φίλε έγινε το Σέλι πρώτο θέμα συζήτησης επειδή θέλει να δείξει ότι αξίζει ο Φαρσαρωτος που τον ψηφίσανε.Υποψιν πλασάρεται για βλάχος ...ας μας πει το οικόπεδο πώς το απόκτησε εκεί επάνω

      Διαγραφή
    3. Μπρανο στους Σελιωτες για την εκλογη επιτελους ενος αξιολογου , μορφωμένου και με παιδεια Προέδρου.Οι παρεμβασεις αμεσες και ορατες σε ολους.

      Διαγραφή
    4. Προς Ανώνυμος19 Ιουνίου 2024 στις 12:04 π.μ......αγαπητέ ο πατέρας του Γιώργου ο κος Σάκης (από το Περιβόλι) είναι γαμπρός της οικογένειας Φύκατα , οπότε ο Γεώργιος είναι γέννημα θρέμα σελιώτης......Άει σαλάγα τα.....

      Διαγραφή
  10. Καλα ρε φιλε αυτογκολ εβαλες ....δεν γνωριζεις το αλισβερισι με τα οικοπεδα στο Σελι ...φτανει πια σας σιχαθηκαν ολοι....κατσε στην Βεροια με τον μπαρμπα τον θειο σου και μην ανεβεις τον δεκαπενταύγουστο....Παλι καλα που σας εριξε ασφαλτο ο Προεδρος μπροστα απο τα σπιτια σας στο Σελι μπας και βρειτε το δρομο για τα κλειδαμπαρωμενα σπιτια σας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσυ που μιλας γραφικε/κη για τον προεδρο πες μας πως πηρατε οικοπεδο στο Σελι και πως τα πουλησατε δυο κ τρεις φορες...αμορφωτοι ανθρωποι ηθελαν το Σελι τσιφλικι τους.....φααααααπ τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας ειναι καλα τα βλαχοχώρια στην Πινδο που υπαρχει υο Σελι ....ολοι απο εκει μεταναστευσαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτελους προεδρος που μενει στο χωριο....,!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια για αλλη μια φορά στον πρόεδρο και τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αγαπημένοι και με ομόνοια φαίνεστε στο Σελι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παμψηφει γαλαμε τον Πρόεδρο ρε φιλε.....αυτοι που γκρινιάζουν εινΙ κατοικοι Βέροιας που επισκέπτονται δεκαπενταύγουστο το Σελι....

      Διαγραφή
    2. Αγαπαμε ολοι τον Πρόεδρο μας και το βγαλαμε μονοκουκι....Τους μπαρμπαδες και τα τσιρακια τους τους βαλαμε στο χρονοντουλαπο .....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ