Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοχαρόπουλος: «Πρέπει να γίνει ένα big bang στον χώρο της Κεντροαριστεράς»

«Πρέπει να υπάρξει ένας ισχυρός προοδευτικός πόλος που θα μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη», τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών αλλά και την πρόταση για δημοψήφισμα για ενιαίο κόμμα της Κεντροαριστεράς.

Πρόταση που θα τεθεί σε δημοψήφισμα μεταξύ των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν οι Γιάννης Ραγκούσης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος - θέτοντας ως στόχο ένα μεγάλο και ενιαίο κόμμα της Κεντροαριστεράς.

Ερωτηθείς στα Παραπολιτικά αν ήταν ικανοποιητικό το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο πρώην υπουργός από τη Βέροια απάντησε πως «περάσαμε κάτω από τον στόχο, άρα δεν είναι ένα αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί».

«Υπάρχει ένα μεγάλο κοινωνικό αίτημα, κι αυτό είναι ότι η ΝΔ πρέπει να νικηθεί στις επόμενες εκλογές από τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου», τόνισε προθέτοντας πως «πρέπει να υπάρξει ένας ισχυρός προοδευτικός πόλος που θα μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη».

«Ο στόχος είναι να υπάρχει ένα μεγάλο και ενιαίο κόμμα της Κεντροαριστεράς, το οποίο θα μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη».

Όπως ανέφερε, «υπάρχουν στάδια μέχρι να φτάσει εκεί», ωστόσο «πρέπει να γίνει ένα big bang στον χώρο της Κεντροαριστεράς... άμα πάμε business as usual θα έχουμε τη ΝΔ για το επόμενο χρονικό διάστημα να μας κυβερνάει για πολλά χρόνια. Δεν πρέπει αυτό να συνεχιστεί».

4 σχόλια:

  1. Αν καταλάβαινες τι λες εσύ τότε θα καταλαβαίναμε και εμείς τι εννοείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κασελακης, μπορεί.

    Εχουμε εμπιστοσύνη στη κρίση των μελών του σύριζα, που τον εκλέξανε αρχηγό.

    Να του κάνετε δώρο κανένα πουκάμισο και κανένα παντελόνι δύο νούμερα μεγαλύτερο, γιατί έχει παχύνει και είναι σαν μπράβος σε εξωπορτα δεύτερου σκυλάδικου της Λάρισας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι ο ανασχηματισμός πρόκειται περί «δεξιάς ανακύκλωσης» και «περσινών ξινών σταφυλιών» ......Δεν επιτρέπετε ένας πρόεδρος κόμματος να εκφράζετε έτσι .......... λυπάμαι δεν θα πάρω .........Μήπως ξέρετε το Θανάση ......ποιον Θανάση ?.........αυτό λέω και εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ