Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τελικά, ποιος έχει προτεραιότητα στο Ρολόι;

Καθημερινά, χιλιάδες οδηγοί περνούν από την συγκεκριμένη διασταύρωση. Δυστυχώς όμως, αρκετοί απ' αυτούς δεν γνωρίζουν ποιος πραγματικά έχει προτεραιότητα και ποιος όχι. Είναι ένα επικίνδυνο σημείο, καθώς εκατοντάδες αυτοκίνητα έρχονται με φόρα από τρεις διαφορετικές περιοχές (Πανόραμα, Προμηθέας, Τσερμένι). 

Σύμφωνα με τον πολύπειρο αστυνομικό της Τροχαίας  Υπαστυνόμο Στέργιο Φώτη, στην πλατεία Ωρολογίου προτεραιότητα έχει πρώτα αυτός που κατεβαίνει από τα Στρατόπεδα, μετά αυτός που κινείται από Προμηθέα (σε όποια κατεύθυνση επιθυμεί!) και τελευταίοι εκείνοι που έρχονται από την Μάρκου Μπότσαρη ή την Μητροπόλεως. 

23 σχόλια:

  1. Ας βάλουν κανένα φανάρι σαυτη την πόλη που την κατάντησαν ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί γράφεις;απλά για να πεις ότι είπες κάτι; φανάρι αν βάλουν θα δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα μέχρι την καφετέρια που παίρνεις καφέ,σκέψου πρώτα πριν σχολιάσεις,δε είναι κακό!

      Διαγραφή
  2. Όποιος δεν ξέρει να γυρίσει στη σχολή που πήρε το δίπλωμα.
    Άντε, γεμίσαμε άσχετους γνώστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Δυστυχώς οι περισσότεροι το αγνοούν......ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύει και στο τρίγωνο της Ελιας. Προτεραιοτητα εχουν αυτοι που κατεβαίνουν από τη Μητροπόλεως, μετά αυτοί που έρχονται από τη Βενιζέλου και τελευταίοι εκείνοι που ανεβαίνουν την Εληάς. Ελπίζω να το διαβάσουν το άρθρο οι οδηγοί συμπολίτες γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που συμβαίνουν περιστατικά από απλή εξύβριση (συνήθως αυτοί που λανθασμένα νομίζουν οτι έχουν προτεραιότητα) εως μικροσυγκρούσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστό!
    Όμως καλα ειναι αυτοί που κατεβαίνουν απο στρατόπεδα να μην ερχονται με ταχυτητα και ανέμελα λογω προτεραιότητας γιατι σε καθε περίπτωση ειναι πολυ επικίνδυνο μιας και αμέσως συναντούν πολυσύχναστες διαβάσεις πεζών με μειωμένη ορατότητα τοσο προς αριστερα οσο και προς τα δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός που κατεβαίνει την 16η Οκτωβρίου (από την στρατώνα) . Από την Δήμητρας (στο πλατάνι) έχει στοπ , καθώς από Μητροπόλεως και Μ. Μπότσαρη έχει στοπ πριν τον πλάτανο ! ΠΡΟΣΟΧΉ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις προτεραιότητες όλοι το παίζετε οδηγαρες και έξυπνοι λέγοντας την εξυπνάδα σας,σε όλα τα άλλα όμως ε;πχ πόσοι από εσάς τους έξυπνους παρκάρουν και σε επιτρεπτή θέση αλλά και σε σωστή απόσταση;πόσοι από εσάς έχουν πυροσβεστήρες στο αυτοκίνητο;πόσοι από εσάς τους έξυπνους έχουν κάρτα καυσαερίου που δεν εχει λήξει;άιντε όλοι ξερολες του πληκτρολογίου που είστε οι πρώτοι που κάνετε παραβάσεις σε όλα τα επίπεδα μιλάτε και ολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα τότε θα σκεφτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν.
    Οι οδηγοί που κινούνται από Μπότσαρη και Μητροπόλεως και θέλουν να στρίψουν προς τα στρατόπεδα, χώνονται ή νομίζουν ότι έχουν προτεραιότητα. Να πούμε επίσης ότι και αρκετοί που κινούνται από Προμηθέα προς Μπότσαρη δεν γνωρίζουν ότι έχουν προτεραιότητα και σταματούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνουν και σταματούν, έχουν στοπ και πρέπει να ελέγξουν το δρόμο που κατεβαίνει από στρατόπεδα. Σε κάθε περίπτωση στις διασταυρώσεις "μπαίνουμε" με μικρή ταχύτητα , προσεχτικά και χωρίς να είμαστε και πολύ σίγουροι ότι όλοι θα τηρήσουν τις προτεραιότητες!!!

      Διαγραφή
  9. Ναι αλλά γιατί ο οδηγός απο Προμηθέα έχει προτεραιότητα έναντι του οδηγού απο Μπότσαρη? Και οι 2 έχουν STOP. Αν κινείσαι απο Μπότσαρη κ θες να ανέβεις προς στρατόπεδα, αμέσως σημαίνει ότι κινείσαι στο δρόμο προτεραιότητας κ άρα έχεις κ εσύ προτεραιότητα, άρα πρέπει να περιμένει ο οδηγός απο Προμηθέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί φίλε οδηγεί βάσει του ΚΟΚ ο ερχόμενος από Προμηθέα συνεχίζει την πορεία του ενώ εσύ θες να πραγματοποιησεις αλλαγή κατεύθυνσης

      Διαγραφή
    2. Τον έχεις από δεξιά σου. Θυμήσου!!!

      Διαγραφή
    3. ΛΑΘΟΣ! τον έχεις στο δεξί σου χέρι φίλε!

      Διαγραφή
    4. Προς τον 19 Ιουνίου 2024 στις 2:38 μ.μ........Φίλε αυτός που έρχεται από την Μπότσαρη έχει στοπ και σταματάει υποχρεωτικά λόγω της διάβασης . όπως ανέφερα πιο πάνω {Αυτός που κατεβαίνει την 16η Οκτωβρίου (από την στρατώνα) . Από την Δήμητρας (στο πλατάνι) έχει στοπ , καθώς από Μητροπόλεως και Μ. Μπότσαρη έχει στοπ πριν τον πλάτανο !} Θεόδωρος ........

      Διαγραφή
  10. γιατι εσυ που στριβεις απο Μπότσαρη προς Στρατοπεδα έχεις δεξια σου αυτον που έρχεται από Προμηθέα... πρώτα τα stop και μετά ανάμεσα σε 2 stop, έχει προτεραιότητα αυτος που έρχεται από δεξιά... βασικοι κανόνες ΚΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oti nanai opoios prolavei se ena tetoio morfoma sto roloi se 50 metra 4 diASTAYROSEIS 3 DIAVASEIS 3 SXOLEIA TO OTI DE EXOUME THRINISEI THIMATA AGALMA STON ERGOLAVO POU TO EKANE!ALLA KATHE PROI TOU KOIUTROULI OGAMOS !GIAT NA TO KANOME APLA Afou ginetai k dyskola!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε αυτή την διασταύρωση ισχύει το ρητό : O ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι γεγονός ότι εκτός από αυτούς που κατεβαίνουν από τα Στρατόπεδα, οι περισσότεροι θεωρούσαμε ότι προτεραιότητα έχουν όσοι έρχονται από Μητροπόλεως και Μ. Μπότσαρη, γι' αυτό σταματούσαμε στο stop από Προμηθέα. Είναι καλό που διευκρινίζεται, για να ξέρει ο καθένας πότε έχει προτεραιότητα και να μην υπάρχουν γκρίνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η πόλη που για να περάσεις απέναντι πρέπει να λύσεις σταυρόλεξο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά εμείς, αλλά οι ξένοι οδηγοί πώς μπορούν να τα γνωρίζουν αυτά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πιο σωστό ειναι να μπει κυκλικός κόμβος οπως σε ολες τις σοβαρές πόλεις. Όλα τα υπολοιπ που διαβάζουμε ειναι κουβέντες του καφενείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ