Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Βιολογικό Καθαρισμό ο Μιχαηλίδης - Τον ξενάγησαν Διαμάντης και Δάσκαλος

Την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικός Καθαρισμός) της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) στο Μακροχώρι επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Γιώργος Μιχαηλίδης.

Στην εγκατάσταση τον υποδέχθηκε και τον ξενάγησε, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης με τον Δ/ντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΒ Δημήτρη Δάσακλο,.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εγκατάσταση και ενημερώθηκε για λειτουργίας της. Εντυπωσιάστηκε μάλιστα από τα φωτοβολταϊκά πάνελ της επιχείρησης, που είναι τοποθετημένα εκεί και τα οποία αποδίδουν 421kw στο ηλεκτρικό δίκτυο, μειώνοντας σημαντικά το ενεργειακό κόστος της εγκατάστασης.

4 σχόλια:

  1. Μην τα " ανακατεύετε" πολύ."Μυρίζει"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα ...ποιο το μπαυι μπας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λες και ο Γιώργος δεν είναι ενημερωμένος .....γάτα είναι ...που είναι ο Μπίσμπας .....να έλθει αμέσως ..........χαχαχαχα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς ....Ανώνυμος22 Ιουνίου 2024 στις 7:34 π.μ......Αυτό το είπε στο δημοτικό συμβούλιο το 2023 ο Αντώνης Μαρ.....ης ....και μάλιστα άμεσα να τον φέρετε εδώ .

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ