Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις κάλπες χιλιάδες πολίτες της Ημαθίας - Χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία

Με αρκετή ζέστη, αλλά κυρίως χωρίς προβλήματα 
άνοιξαν σήμερα το πρωί στις 7 ακριβώς, οι κάλπες στους δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, με τους πρώτους πολίτες να καταφθάνουν ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η εκλογική διαδικασία κυλάει ομαλά, χωρίς να παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα, αν και η ζέστη είναι έντονη και αναμένεται να κορυφωθεί το μεσημέρι.  


Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 235 είναι τα εκλογικά τμήματα στην Ημαθία, περίπου 50 λιγότερα από αυτά των εθνικών εκλογών. 

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα ενημερώνουν το υπουργείο Εσωτερικών για τον αριθμό των ψηφισάντων περίπου στις 11:30, στις 14:30 και στις 17:30 και στη συνέχεια, το υπουργείο θα δίνει στη δημοσιότητα τα σχετικά στοιχεία ομαδοποιημένα ανά περιφέρεια. 

Η καταμέτρηση και η διαλογή των ψήφων, συμπεριλαμβανομένων των επιστολικών, θα γίνει ως συνήθως, αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης.


Τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα με τη δύναμη των κομμάτων αναμένεται να δημοσιοποιηθούν από την Singular Logic γύρω στις 21:00 και της σταυροδοσίας περίπου στις 23:00.

2 σχόλια:

  1. Εφόσον δεν υπήρχε εφορευτική επιτροπή στο 3 γυμνάσιο,πήρα μόνη μου το ψηφοδέλτιο και ψήφισα,να τους βάλουν πρόστιμο,και να πληρώσουν τα παιδιά που μπράβο τους πήγαν κανονικά σήμερα ως αναπληρωτές και ΟΧΙ στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε πειραξε πολυ που πηρες τα χαρτια μονη σου;;; εδω δεν πανε να ψηφισουν θα πανε εφ. επιτροπη;;;; και να βγαλουνε ποιον;;; τον κυριακο ή τον αλλον με το σκυλακι του;;;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ